Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυτή είναι η Bugatti Chiron, ο αντικαταστάτης της Veyron η οποία πιάστηκε στα πράσα σε δημόσιο δρόμο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η Bugatti Chiron, ο αντικαταστάτης της Veyron η οποία πιάστηκε στα πράσα σε δημόσιο δρόμο.

Η Bugatti των 1500PS

3.161 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2015)

Η Bugatti έχει σχεδόν έτοιμη την Chiron, η οποία πλέον βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες της χωρίς καμουφλάζ.

Πολλά έχουμε διαβάσει για την Bugatti Chiron, ακόμη και οτι θα σταματήσει η εξέλιξή της λόγω περικοπών που θα επιφέρει το dieselgate. Όμως αν μας παρακολουθείτε θα ξέρετε πως το αυτοκίνητο θα οδηγηθεί κανονικά στην παραγωγή και αυτές οι εικόνες είναι η καλύτερη απόδειξη. Και αυτό γιατί τη δείχνουν χωρίς καμουφλάζ σε δρόμο του εξωτερικού να κάνει τα απαραίτητα χιλιόμετρα των δοκιμών εξέλιξης. 
Η Chiron θα είναι μοντέλο περιορισμένης παραγωγής (και πως αλλιώς άλλωστε με τιμή εκκίνησης 2,2 εκατ. ευρώ, 1 εκατ. ευρώ παραπάνω από ότι κόστιζε η Veyron), μιας και θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 κομμάτια. 
Η Bugatti Chiron θα διαθέτει ένα υβριδικό setup, όπου συνδυαστικά θα αποδίδει 1.500 ίππους. Η καρδιά της Chiron είναι ένας 8λιτρος κινητήρας W16, με σύστημα άμεσου ψεκασμού και πιθανώς θα διαθέτει 4 e-turbos. Η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται μέσω ενός 7ταχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, με τη δύναμη να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς. Όλα διαθέσιμα για την επίτευξη ενός εξωπραγματικού 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 2 δλ, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνάει τα 450 χλμ/ώρα! Ταχύτητα με την οποία τα ελαστικά αντέχουν μόλις για 15 λεπτά...
Το  νέο hypercar της Bugatti αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο. 

Το πίσω μέρος μοιάζει ποιο επιθετικό από αυτό της Veyron.

Το πίσω μέρος μοιάζει ποιο επιθετικό από αυτό της Veyron.

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO