Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Stelvio, το πρώτο SUV της Alpha Romeo.

Η FCA στην Αυτοκίνηση 2017

1.745 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2017)

Ολοκληρωμένη συμμετοχή θα έχει η Fiat Chrysler Automobiles στην Αυτοκίνηση 2017, όπου θα συμμετάσχει με όλες τις τις μάρκες, Fiat, Fiat Professional, Abarth και Alfa Romeo.

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η νέα Stelvio, το πρώτο SUV  στην ιστορία της Alfa Romeo. Δίπλα στην Stelvio θα βρίσκονται και άλλα μοντέλα της Alpha, όπως  η Giulia και η Giulietta στην έκδοση Veloce, που δίνει ακόμη πιο σπορ χαρακτήρα στο μοντέλο της φίρμας. Η εταιρεία προσκαλεί το κοινό να επισκεφθεί το περίπτερό της για να θαυμάσει τις Alfa, οποίες όπως υποστηρίζει «συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο το μοναδικό ιταλικό design, τις τεχνολογίες αιχμής και την αξεπέραστη οδηγική απόλαυση».

Παράλληλα, και η FIAT δηλώνει παρούσα με αρκετά μοντέλα  στην έκθεση, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το μικρό "πράσινο" Panda CNG. Πρόκειται για το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής με CNG (φυσικό αέριο), το οποίο από το 2007 αποτελεί best seller στην Ευρώπη ανάμεσα στα αυτοκίνητα με φυσικό αέριο. 
Μόνο κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο πλαίσιο της χρυσής χορηγίας, το FISIKON προσφέρει στους επισκέπτες το «Green Bonus FISIKON», δηλαδή ειδική έκπτωση 10% επί της τιμής οποιουδήποτε επιβατικού ή επαγγελματικού οχήματος φυσικού αερίου. Συγκεκριμένα για την FCA, η έκπτωση ισχύει εκτός από το παρόν στην έκθεση Panda CNG, και για τα υπόλοιπα μοντέλα με φυσικό αέριο που διαθέτει ο στόλος της Fiat (Panda, Punto, 500L, Doblo, Qubo) και Fiat Professional (Panda Van, Doblo, Fiorino).

Σε περίοπτη θέση ανάμεσα στα μοντέλα της Fiat θα βρίσκεται και η ανανεωμένη πρόταση για τους οικογενειάρχες, 500L, με αναβαθμισμένο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό, καθώς και τη μοναδική ταυτότητα της οικογένειας 500. Επίσης στην έκθεση θα βρίσκεται και το Tipo, το σύγχρονο τεχνολογικά 500 Mirror, το 500X S-Design και το roadster 124 Spider.
Για τους λάτρεις των αγωνιστικών επιδόσεων στην έκθεση θα βρίσκεται και το Abarth 595.

Υπενθυμίζεται ότι η αυτοκίνηση θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 11 μέχρι τις 19 Νοεμβρίου και θα υποδέχεται τους επισκέπτες από τις 15:00 έως τις 21:00 τις καθημερινές

TI YOKOHAMA AGORAZO
Fia