Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στον διάσημο σεφ Gordon Ramsay ανήκει αυτή η συλλεκτική Ferrari F12tdf.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στον διάσημο σεφ Gordon Ramsay ανήκει αυτή η συλλεκτική Ferrari F12tdf.

H Ferrari του σεφ (+video)

3.302 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2016)

Σε ποιον διάσημο σεφ ανήκει αυτή η συλλεκτική Ferrari F12TdF;

Η νέα Ferrari F12TdF είναι περιορισμένης παραγωγής και αποτελεί ουσιαστικά την κορυφαία έκδοση της F12, ενώ έχει αγωνιστικούς προσανατολισμούς! 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυτό πάντως δεν φαίνεται να πτόησε τον διάσημο Βρετανό σεφ Gordon Ramsay, παρουσιαστή της σειράς "Εφιάλτης στην Κουζίνα" ο οποίος την απέκτησε και κάνει βόλτες με αυτή σε δημόσιους δρόμους προκαλώντας τον θαυμασμό όλων. 


Για την ονομασία του μοντέλου οι ιθύνοντες της φίρμας επηρεάστηκαν από τον αγώνα αντοχής Tour de France (εξ ου και το F12TdF). Κάτω από το καπό υπάρχει ένας 12κυλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας 6,3 λίτρων, όμοιος με αυτόν που υπάρχει και στην F12 Berlinetta, αλλά στην F12tdf έχει βελτιωθεί και αποδίδει 780 ίππους και 705 Nm ροπής. 

Η δύναμη αυτή μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου διπλού συμπλέκτη F1 DCT, το οποίο έχει 6% κοντύτερες σχέσεις και είναι γρηγορότερο, κατά 30% στα ανεβάσματα και 40% στα κατεβάσματα συγκριτικά με αυτό που υπάρχει στην F12 Berlinetta. Οι επιδόσεις είναι απλά καταιγιστικές. Το 0-100 χλμ/ώρα είναι υπόθεση μόλις 2,9 δλ., τα 0-200 χλμ/ώρα έρχονται σε 7,9 δλ, ενώ η τελική σταματάει στα 340 χλμ/ώρα! 

Επιπλέον έχει τοποθετηθεί σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης, με την ονομασία Virtual Short Wheelbase, προσφέροντας ευελιξία στις μικρές αστικές ταχύτητες και κορυφαία πρόσφυση στις υψηλές. Ο Βρετανός σεφ είναι ένας από τους 799 τυχερούς που θα αποκτήσουν τη συγκεκριμένη Ferrari, η οποία κοστίζει περίπου 450.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Autotriti.gr