Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Nα αυξήσει τις πωλήσεις της και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγοραστικού θέλει η Ford, μεγαλώνοντας τη γκάμα των SUV της.

Nα αυξήσει τις πωλήσεις της και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγοραστικού θέλει η Ford, μεγαλώνοντας τη γκάμα των SUV της.

Η Ford διπλασιάζει τη γκάμα των SUV

1.987 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

H Ford έχει θέσει ως στόχο να διευρύνει τη γκάμα των SUV μοντέλων της στις ΗΠΑ μέχρι το 2020, έτσι ώστε να είναι παρούσα στην αγορά, η οποία ανεβάζει τη ζήτηση της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Γεγονός θεωρείται πλέον, η αυξημένη ζήτηση των SUV και Crossover στις ΗΠΑ. Σε αυτή την άνοδο των μοντέλων της κατηγορίας, η Ford σκοπεύει να ανταποκριθεί, διπλασιάζοντας τη γκάμα των αυτοκινήτων της επί αμερικανικού εδάφους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η μάρκα έχει ως στόχο να προσθέσει στη κατηγορία ακόμη πέντε SUV, με το νέο Expedition να είναι το πρώτο θα κάνει την είσοδό του, τη στιγμή που η Ford εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει τη κατασκευή του Ecosport από την Ινδία στις ΗΠΑ, από τις αρχές του επόμενου έτους.
Επιπλέον, μέχρι το τέλος του 2019 αναμένεται να μπει στη γραμμή παραγωγής και το Bronco, καθώς μελλοντικά θα υπάρξει και ένα ηλεκτρικό Compact Crossover.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα αναμένονται δυο ακόμη Compact μοντέλα, τα οποία θα βασίζονται στην επόμενη γενιά του Focus και του Fiesta.

Ο Πρόεδρος μάρκετινγκ και πωλήσεων της Ford στις ΗΠΑ, υποστήριξε μέσω των δηλώσεών του πως τα SUV βρίσκονται στην κορυφή των πωλήσεων στην Αμερική και για αυτό το λόγο θα προστεθούν περισσότερα μοντέλα στη γκάμα της κατηγορίας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
VITO POSO KALO EINAI