Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με 5 αυτοκίνητα και το νέο Capri η Ford στο Goodwood Festival of Speed

1.665 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2024)
Με 5 αυτοκίνητα και το νέο Capri η Ford στο Goodwood Festival of Speed
3 Φωτογραφίες »

- Η Ford μπήκε στο Goodwood με 5 μοντέλα και την αφρόκρεμα οδηγών αγώνων
- Πρεμιέρα για το νέο Ford Capri αλλά και το SuperVan 4.2, το οποίο θα πάρει μέρος στην ανάβαση
- Η μαγεία του Le Mans με δυο Mustang GTD & του WRC με το υβριδικό M-Sport Ford Puma Rally1
- Το παρών δίνει και το νέο Ford Raptor T1+ που θα λάβει μέρος στο Dakar

Η Ford μπήκε στο Goodwood με 5 μοντέλα και την αφρόκρεμα οδηγών αγώνων

Η Ford «κατέβασε» μια ηχηρή πεντάδα στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood. Στόχος της αμερικανικής εταιρείας είναι, σύμφωνα με τους ανθρώπους της μάρκας, να αναδείξει τις νέες τεχνολογίες της όχι μόνο στον τομέα της ηλεκτροκίνησης αλλά και στα θερμικά συστήματα κίνησης. Μάλιστα δεν σταματά εκεί, αφού όλα τα μοντέλα της συνοδεύονται από την ελίτ των οδηγών αγώνων ταχύτητας.

Πρεμιέρα για το νέο Ford Capri αλλά και το SuperVan 4.2, το οποίο θα πάρει μέρος στην ανάβαση

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, αποτελεί το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Ford Capri, με την ονομασία Capri να επιστρέφει μετά την μακρόχρονη απουσία της, αυτή τη φορά για χάρη ενός σπορτίφ μεσαίου SUV με coupe στιλ, ισχύ έως 340 ίππους,  627 χλμ. αυτονομία και επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,3 δευτερόλεπτα. Εκεί θα είναι και SuperVan 4.2 το οποίο μετά το περσινό ρεκόρ στο Pikes Peak είναι έτοιμο να κάνει έναν εξαιρετικό χρόνο στην ανάβαση του Goodwood με οδηγό στο τιμόνι τον πολυνίκη του Le Mans Romain Dumas.

Η μαγεία του Le Mans με δυο Mustang GTD & του WRC με το υβριδικό M-Sport Ford Puma Rally1

Πέρα από αυτά, μέρος στις εκδηλώσεις παίρνουν και δύο Mustang GTD των 800 ίππων, οι ισχυρότερες Mustang παραγωγής από το ντεμπούτο τους το 1964, λίγο μετά την επίσημη πρεμιέρα τους στις 24 ώρες του Le Mans. Σημειώστε πως, η Mustang GTD θα πάρει μέρος στην ανάβαση του Goodwood με οδηγό τον Frédéric Vervisch. Μάλιστα αυτή θα συνοδεύεται και από το αγαπημένο για τους λάτρεις του WRC Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rally M-Sport Ford Puma Rally1.

Το παρών δίνει και το νέο Ford Raptor T1+ που θα λάβει μέρος στο Dakar

Τέλος, η Ford έφερε και το τελευταίο αγωνιστικό «πείραμα» της, το Ford Raptor T1+  το οποίο μετά το Godwood θα λάβει μέρος στον πιο απαιτητικό off-road αγώνα σε όλο τον κόσμο -το rally του Ντακάρ-. Εκεί για να εκπροσωπήσουν τα χρώματα της Ford, είναι και οι , Adrien Fourmaux και Grégoire Munster αλλά και ο βετεράνος, δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι Carlos Sainz Sr.

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS