Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η GM πιστεύει πως μπορεί να ξεπεράσει την Tesla στα ηλεκτροκίνητα

Η GM πιστεύει πως μπορεί να ξεπεράσει την Tesla στα ηλεκτροκίνητα

1.602 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2021)

Η γυναίκα διευθύνων σύμβουλος της General Motors, Mary Barra, φιλοδοξεί πως η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία μπορεί να πιάσει τις πωλήσεις της Tesla στην αγορά της Αμερικής μέχρι το 2025.

Αρκετά αισιόδοξη σε πρόσφατες δηλώσεις της στον αμερικανικό τύπο, η Mary Barra, ανέφερε πως στόχος της GM είναι να εδραιωθεί στην αγορά των ηλεκτροκίνητων ως πρωτοστάτης. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να τα βάλει με τον κυρίαρχο παίκτη στον τομέα των ηλεκτρικών, την Tesla, η οποία κατέχει το 79% όλων των ηλεκτροκίνητων που έχουν πουληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθόλη την διάρκεια του 2020.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Η GM θα παρουσιάσει 30 ηλεκτρικά μέχρι το 2025

Με βάση έρευνες από ανεξάρτητους φορείς, λέγεται πως το παραπάνω ποσοστό θα πέσει στο 56% για την φετινή χρονιά, ενώ θα μειωθεί κι άλλο μέχρι το 2025 και ο λόγος είναι ότι, όλο και περισσότερες εταιρίες μπαίνουν στην αγορά με ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Αν αναλογιστεί κανείς, πως μόνο η GM σκοπεύει να ξεκινήσει αρκετά δυναμικά, με σχεδόν 30 νέα ηλεκτρικά μοντέλα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους μέχρι το 2025.
 

Επένδυση 650 εκατομμυρίων και 40.000 ηλεκτρικοί φορτιστές

Ένα άλλο πλάνο με προοπτικές που θα την βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου, είναι η εγκατάσταση 40.000 ηλεκτρικών φορτιστών νέας γενιάς, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε όλη την Αμερική και Καναδά. Η δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερα και πληρέστερα δίκτυα φόρτισης, είναι μέρος ενός επενδυτικού προγράμματος που φτάνει τα 650 εκατομμύρια ευρώ.

Η GM θέλει να περάσει την Tesla.
-Η αμερικανική εταιρία αισθάνεται αισιόδοξη με τον στόχο της να κυριαρχήσει στην αγορά ηλεκτροκίνητων.
-Θα παρουσιάσει μέχρι το 2025, 30 ολοκαίνουργια ηλεκτρικά.
-Στρατηγική που ξεπερνάει τα 650 εκατομμύρια ευρώ.
Ο σοφός λαός λέει «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις», θα ισχύσει για την GM;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
E-DUCATO CARGO BOX