Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Γιαννίρης ΑΕ στην 82η ΔΕΘ

2.485 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2017)

Η Γιαννίρης Α.Ε. σε συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη, δίνουν για ακόμη μια φορά το «παρών» στη μεγαλύτερη εκθεσιακή οργάνωση της πόλης της Θεσσαλονίκης, την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2017 που διοργανώνεται φέτος 9-17 Σεπτεμβρίου.

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί και τα 40 χρόνια παρουσίας της Γιαννίρης Α.Ε. στον κλάδο του αυτοκινήτου, σκιαγραφώντας μια πορεία που υπογράφεται από αξιοπιστία, σύγχρονη αντίληψη και συνέπεια προς τον καταναλωτή, η οποία αντανακλάται στην 82η ΔΕΘ με την παρουσία τεσσάρων μαρκών: Peugeot, DS, Jeep, Citroen.
 
H γκάμα της Peugeot πρωταγωνιστεί στην 82η ΔΕΘ ως επίσημη μάρκα αυτοκινήτου της φετινής διοργάνωσης - Οfficial Car. Η γκάμα των μοντέλων Peugeot με βασικό πρωταγωνιστή το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017, το Peugeot 3008, συνθέτουν ένα περίπτερο με τον διακριτό χαρακτήρα της γαλλικής φίρμας και σκιαγραφούν μια εικόνα παραπάνω από αισθητή. 
 
 
Επιβλητικό θα είναι σύμφωνα με την ανακοίνωση μάρκας και το περίπτερο της DS Automobiles που θα κοσμείται από τα νέα DS3 και DS4 αλλά και το μεγαλύτερο DS5, ικανοποιώντας τους λάτρεις της πολυτέλειας. Επιπλέον, στο περίπτερο της Jeep θα γίνει και η πρώτη πανελλαδική εμφάνιση του Compass, το οποίο εκτιμάται πως θα συγκεντρώσει πλήθος κόσμου για μια πρώτη ματιά στο νέο SUV. Εκεί θα είναι και το αγαπημένο «αγρίμι» της πόλης, το Renegade, που έχει αγαπήσει το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.
 
Στο περίπτερο της Citroën τέλος, η φιλοσοφία της μάρκας με τη γκάμα των μοντέλων που φέρουν την υπογραφή της, θα είναι εμφανής. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα σύγχρονα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της, το νέο C3 που προσφέρει 144 συνδυασμούς εξατομίκευσης και την εντυπωσιακή ConnectedCAM Citroën™, καθώς και να ανακαλύψουν το νέο πρόγραμμα«΅Citroën Respect» που… τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στο νέο τους αυτοκίνητο.

Mercedes
PEUGEOT