Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H Hyundai είχε προσεγγίσει τον όμιλο FCA και στο παρελθόν.

H Hyundai αρνείται επαφή με FCA Group

2.272 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2018)

Εκπρόσωπος της κορεάτικης μάρκας ήταν ξεκάθαρος ότι η Hyundai δεν ψάχνεται για το FCA Group, όμως η φημολογία δεν λέει να κοπάσει. Γιατί όμως;

Mπορεί οι τελευταίες αναφορές να έκαναν λόγο ότι η Hyundai γλυκοκοιτάζει την εξαγορά του FCA Group, ωστόσο, η ίδια η Huyndai Αμερικής μέσω του αντιπροσώπου της Michael Stewart ανέφερε ότι: «αυτές οι φήμες είναι τελείως αβάσιμες».

Αυτή η εξέλιξη μπορεί να βάζει τέλος προς το παρόν στις φήμες, ωστόσο οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ανέφεραν πως έτσι και αλλιώς η Hyundai θα περίμενε αρκετό ακόμα χρονικό διάστημα για να κάνει την κίνηση της. Και γιατί αυτό; Όλα έχουν να κάνουν με την τιμή των μετοχών του Group που αυτή την στιγμή βρίσκεται κοντά στα 19 δολάρια, με τους ανθρώπους από το περιβάλλον της Hyundai να αναφέρουν ότι όποια κίνηση γίνει, θα λάβει χώρα λίγο πριν αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο ο Sergio Marchionne, και όταν η τιμή μετοχής του ιταλικού Group μειωθεί σημαντικά.
 
Κατά το παρελθόν, η Hyundai είχε και πάλι προσεγγίσει τον όμιλο FCA, αλλά ο Marchionne σε δηλώσεις του αρνήθηκε πιθανή συγχώνευση, αναφέροντας ότι η εταιρεία είχε συνομιλίες με την κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία για μια τεχνική συνεργασία. Ωστόσο το γεγονός πως ο ισχυρός άντρας του ομίλου είχε επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη οι εταιρείες αυτοκινήτων να συγχωνευθούν για να μειώσουν την πλεονάζουσα παραγωγική τους ικανότητα και να κατανείμουν καλύτερα τις τεράστιες επενδύσεις που απαιτούνται για πράγματα όπως τα αυτόνομα και τα ηλεκτρικά οχήματα, είναι ένα στοιχείο που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ όψιν.

Εσείς τι λέτε; Θα γίνει τελικά;
 

Mercedes
VW