Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Στις 15 Απριλίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του μοντέλου.

Η Hyundai λέει πως το Santa Cruz θα ξεχωρίζει (+vid)

2.148 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2021)

Η Hyundai συνεχίζει την καμπάνια των teaser για το δικό της Pick-Up, το Santa Cruz και σε ένα νέο βίντεο αναφέρει πως το δικό της μοντέλο δεν είναι... Pick-Up!

Στο νέο teaser βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai ενόψει της παρουσίασης του Pick-Up, Santa Cruz, η εταιρεία επιστράτευσε τον επικεφαλής του σχεδιαστικού της κέντρου στη Βόρειο Αμερική, Brad Arnold προκειμένου να μιλήσει για τον τρόπο που δημιουργήθηκε το επερχόμενο «αγροτικό».
 
Ο Brad Arnold θέλοντας να καταδείξει τη διαφορετικότητα με την οποία σχεδιάστηκε το Santa Cruz, καταλήγει λέγοντας πως: «Τα πάντα, από τις αναλογίες του έως τον φωτισμό του αποδεικνύουν ότι δεν είναι Pick-Up, είναι Santa Cruz». Παράλληλα, αναφέρει πως το σχεδιαστικό μότο του μοντέλου είναι το «Constructed by Contrast» (κατασκευασμένο από αντίθεση σε ελεύθερη μετάφραση), διαχωρίζοντάς το από τα υπάρχοντα Pick-Up των άλλων εταιρειών.
 
Από κει και πέρα η κορεατική μάρκα δεν προχώρησε σε κάποια άλλη «ζουμερή» πληροφορία. Αυτό ωστόσο που γνωρίζουμε είναι ότι το «αγροτικό» της Hyundai σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την τελευταία γενιά του Tucson. Θα διαθέτει διπλοκάμπινη έκδοση, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν θα είναι η μοναδική ή θα υπάρχει και μονοκάμπινη, ενώ μέρος του εξοπλισμούς θα είναι και τα LED φωτιστικά σώματα.    
 
Αναφορικά με τους κινητήρες η εταιρεία το μόνο που έχει πει κατά το παρελθόν είναι πως θα υπάρχουν διαθέσιμες «ισχυρές και αποτελεσματικές επιλογές κινητήρα», όπως φυσικά και σύστημα τετρακίνησης.
 
Κλείνοντας να σημειώσουμε πως η Hyundai δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται κάποια στιγμή στο μέλλον να εισάγει το Santa Cruz και σε άλλες αγορές του κόσμου. Ωστόσο δεν αποκλείεται και αυτό το ερώτημα να απαντηθεί, αν όχι τις προσεχείς ημέρες, στις 15 Απριλίου όπου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του.
 

Toyota
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY