Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Jeep αναζητά… νονό για το νέο της ηλεκτρικό SUV
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Jeep αναζητά… νονό για το νέο της ηλεκτρικό SUV

1.386 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2022)

Η Jeep ετοιμάζει ένα καινούργιο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, όμως δεν έχει βρει κάποιο όνομά, για αυτό και ζητάει τη βοήθεια του κοινού!

Τη βοήθεια του κοινού ζητά η Jeep

Όταν η Jeep ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ηλεκτροκίνηση το φθινόπωρο, παρουσίασε κάποια ηλεκτρικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός SUV με την κωδική ονομασία Wagoneer S. Πλέον η εταιρεία ψάχνει το όνομα που θα δώσει στο αυτοκίνητο και ζητά τη βοήθεια του κοινού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ψάχνει όνομα σχετικό με το όχημα αλλά και μοναδικό

Έτσι η μάρκα μέσω του διαδικτύου καλεί το κοινό να καταθέσουν τις προτάσεις τους, δίνοντας κίνητρα για να συμμετάσχει κάποιος, καθώς το άτομο που θα έχει τη νικητήρια ονομασία θα πάρει μία δωροκάρτα 1.000 δολαρίων και ένα χειμερινό ταξίδι αναψυχής για σκι τεσσάρων ατόμων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους στην ιστοσελίδα «NameTheNewWagoneer.com» και οι συμμετοχές θα κριθούν σε κλίμακα 100 βαθμών. Η βαθμολογία θα έχεις ως εξής: 50 βαθμοί για τη συνάφεια του ονόματος, καθώς η Jeep θέλει ένα όνομα που να είναι «σχετικό/ελκυστικό για ένα σημαντικό μέρος της καταναλωτικής βάσης και σχετικό με το ίδιο το όχημα». Οι υπόλοιποι βαθμοί θα απονεμηθούν για το «πόσο διαφορετικό και μοναδικό» είναι το όνομα.     

Μόνο οι πολίτες των ΗΠΑ συμμετέχουν στο διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 2 Δεκεμβρίου και είναι ανοιχτός μόνο σε μόνιμους νόμιμους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον τη νόμιμη ηλικία ενηλικίωσης στην πολιτεία διαμονής τους. Η Jeep σημείωσε επίσης ότι οι προτάσεις των ονομάτων δεν πρέπει να είναι άσεμνες, ρατσιστικές, με σεξουαλικό περιεχόμενο, πρόστυχες ή βίαιες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
OPEL