Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Jeep αποκάλυψε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της SUV!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Jeep αποκάλυψε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της SUV!

3.160 Επισκέψεις στο άρθρο (2/3/2022)

Τις πρώτες teaser εικόνες από το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο έδωσε στη δημοσιότητα η Jeep.

Στο πλαίσιο εξηλεκτρισμού της Stellantis

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του στρατηγικού πλάνου της Stellantis, «Dare Forward 2030», αποκαλύφθηκε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV στην ιστορία της αμερικανικής μάρκας. Ο CEO της Stellantis, Carlos Tavares, ήταν αυτός που αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού SUV στην ιστορία της Jeep, υπογραμμίζοντας πως θα φτάσει στις αγορές στις αρχές του επόμενου έτους, διευρύνοντας περαιτέρω το κοινό της μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θυμίζει σε αναλογίες το Compass

Στις δύο εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα το ηλεκτρικό Jeep μπορούμε να πούμε πως έχει αναλογίες παρόμοιες με το σημερινό Jeep Compass. Ωστόσο, αυτό το όχημα έχει χωριστούς προβολείς, αφού ένα τμήμα της μάσκας εισέρχεται στα φωτιστικά σώματα και χωρίζει τα φώτα πορείας στην κορυφή από τα κύρια φώτα στο κάτω μέρος. Η μάσκα είναι κλειστή αλλά έχει την ίδια σχεδίαση με τα επτά ανοίγματα που γνωρίζουμε από τα σημερινά αυτοκίνητα, ενώ βλέπουμε και σε ένα σημείο το γράμμα «e» που υποδηλώνει την ηλεκτρική φύση του μοντέλου. Στο πλάι εκτός από τους μεγάλους τροχούς και τα φαρδιά φτερά, παρατηρούμε πως η χειρολαβή των πίσω θυρών είναι ενσωματωμένη στις πίσω κολόνες. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η υπογραφή των φωτιστικών σωμάτων που είναι σε σχήμα «Χ», ενώ και πάλι το γράμμα «e» είναι παρών, στην κάτω αριστερή μεριά.

Θα κατασκευαστεί στην Πολωνία

Το αμιγώς ηλεκτρικό Jeep θα μπει στην παραγωγή τον Νοέμβριο του 2022 στο εργοστάσιο στο Tychy της Πολωνίας. Το ίδιο εργοστάσιο θα παράγει επίσης ένα μικρό crossover της Fiat από τον Απρίλιο του 2023, ενώ πιθανότατα θα αναλάβει την κατασκευή ενός νέου μοντέλου της Alfa Romeo. Τα τρία μοντέλα χρησιμοποιούν την Compact Modular Platform που χρησιμοποιούν ήδη ορισμένα αυτοκίνητα των Citroen, Opel και Peugeot.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Autotriti.gr