Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η KG Mobility μας έδειξε το νέο της SUV Coupe Torres
6 Φωτογραφίες »

Η KG Mobility μας έδειξε το νέο της SUV Coupe Torres

2.509 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2024)

- Η μάρκα παρουσίασε ένα teaser video με το νέο SUV που μάλλον είναι το επερχόμενο Torres Coupe
- Παρόμοια σχεδίαση με το Torres, αλλά με επανασχεδιασμένο πίσω μέρος και διαιρούμενα φώτα
- Τα φώτα παραπέμπουν στον "τροχό, το αυτοκίνητο, το δρόμο και τη διάβαση πεζών"
- Το ντεμπούτο του θα γίνει στο Busan Motor Show τον Ιούνιο

Η μάρκα παρουσίασε ένα teaser video με το νέο SUV που μάλλον είναι το επερχόμενο Torres Coupe

Η KG Mobility, πρώην γνωστή ως SsangYong, παρουσίασε ένα teaser video με ένα νέο SUV που έχει πολλές ομοιότητες με το Torres. Το νέο μοντέλο βρίσκεται στο επίκεντρο ενός χιουμοριστικού βίντεο με οχήματα από την γκάμα της KG Mobility να «πανηγυρίζουν» ένα γκολ της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Κορέας. Το νέο SUV εμφανίζεται δίπλα στο Torres με κινητήρα εσωτερικής καύσης, το ηλεκτρικό Torres EVX και το O100 pickup concept και υπάρχουν υποψίες ότι πρόκειται για το επερχόμενο Torres Coupe, που θα κάνει το ντεμπούτο του στα μέσα του 2024. Το μοντέλο έχει στις πινακίδες του την κωδική ονομασία "J120", θυμίζοντας την αντίστοιχη ονομασία "J100" του Torres.

Παρόμοια σχεδίαση με το Torres, αλλά με επανασχεδιασμένο πίσω μέρος και διαιρούμενα φώτα

Τα μαυρισμένα παράθυρα του νέου SUV υποδηλώνουν ότι ίσως πρόκειται για ένα πρωτότυπο μοντέλο, αν και ο εξωτερικός σχεδιασμός φαίνεται να είναι έτοιμος για παραγωγή και είναι πιθανό να μεταφερθεί στην τελική έκδοση. Επιπλέον, το SUV διαθέτει αρκετά από τα τελευταία σχεδιαστικά στοιχεία της KG Mobility, όπως τα μπροστινά φτερά, τις πόρτες, τους καθρέφτες και το καπό των Torres και το Torres EVX. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα μοντέλα της μάρκας είναι οι διαιρούμενοι προβολείς και τα πίσω φώτα, μαζί με ένα μεγαλύτερο και πιο κεκλιμένο πίσω τζάμι στο επανασχεδιασμένο πίσω μέρος του αμαξώματος.

Τα φώτα παραπέμπουν στον τροχό, το αυτοκίνητο, το δρόμο και τη διάβαση πεζών

Σε ένα άλλο σύντομο teaser βίντεο, η KG Mobility αφήνει να εννοηθεί ότι οι παράλληλες γραμμές στη φωτιζόμενη μάσκα και τα γραφικά LED παραπέμπουν στον "τροχό, το αυτοκίνητο, το δρόμο και τη διάβαση πεζών". Επιπλέον, οι εισαγωγές της μάσκας και η σχεδίαση του πίσω μέρους θυμίζουν το Range Rover Sport, ενώ οι δίχρωμες ζάντες αλουμινίου και η επιφάνεια του προφίλ παραπέμπουν σε Hyundai. Τέλος, το νέο μοντέλο αναμένεται να διατεθεί με κινητήρα εσωτερικής καύσης, αλλά και ως ηλεκτρικίνητο, ενώ δεν αποκλείεται η KG Mobility να παρουσιάσει στο μέλλον και μια υβριδική παραλλαγή.

Το ντεμπούτο του θα γίνει στο Busan Motor Show τον Ιούνιο

Το δημόσιο ντεμπούτο του KG Mobility Torres Coupe ενδέχεται να γίνει στο Busan Motor Show τον Ιούνιο του 2024. Ωστόσο, η ψηφιακή αποκάλυψη θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα, στο πλαίσιο των εορτασμών για την 70ή επέτειο της SsangYong τον Μάρτιο του 2024. Εκτός από το Torres Coupe, αναμένουμε ότι η KG Mobility θα παρουσιάσει τις εκδόσεις παραγωγής του pickup O100, του μεσαίου SUV KR10 αλλά και του SUV F100, τα οποία παρουσιάστηκαν σε μορφή concept πέρυσι.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
skoda