Η Lynk & Co έδειξε για πρώτη φορά το Zero

2.142 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2024)
Η Lynk & Co έδειξε για πρώτη φορά το Zero
3 Φωτογραφίες »

- Πρώτες teaser εικόνες.
- Με περίεργα LED φώτα και LED μπάρα.
- Ίδια πλατφόρμα και παρόμοιες διαστάσεις με το Zeekr 001.
- Ενδεχομένως η ισχύς του να φτάνει τα 1.250 άλογα.

Πρώτες teaser εικόνες

Η Lynk & Co εργάζεται για την κατασκευή ενός νέο ηλεκτρικού σεντάν που ονομάζεται Zero. Σήμερα, η κινεζική εταιρεία προχώρησε στη δημοσίευση μίας σειράς εικόνων που δείχνουν ότι το χωρίς ρύπους μοντέλο, δοκιμάζεται στους ορεινούς δρόμους στην επαρχία Anhui της Κίνας.

Με περίεργα LED φώτα και LED μπάρα

Από τις εικόνες βλέπουμε πως το Zero θα υιοθετήσει μια κομψή σχεδίαση σε στυλ fastback, η οποία θυμίζει το 07 EM-P, ένα Plug-in υβριδικό μοντέλο που αναπτύσσει επίσης η κινεζική μάρκα. Το κόκκινο και μαύρο καμουφλάζ, δεν μας αφήνει περιθώριο για να βγάλουμε πολλές πληροφορίες για τις λεπτομέρειες της σχεδίασης, αλλά μπορούμε να δούμε «αιχμηρούς» σε σχεδίαση προβολείς LED σε σχήμα νυχιών, καθώς και μία φωτιζόμενη LED μπάρα που τα συνδέει. Ο προφυλακτήρας φαίνεται χωρίς πολλές εισαγωγές αέρα ή γωνίες και περιλαμβάνει μια φαρδιά γρίλια στη βάση του.

Ίδια πλατφόρμα και παρόμοιες διαστάσεις με το Zeekr 001

Το επερχόμενο Lynk & Co Zero θα βασίζεται στην Sustainable Experience Architecture πλατφόρμα, όπως το Zeekr 001 και θα περιλαμβάνει επίσης το ίδιο ηλεκτρικό σύστημα 800 volt. Οι διαστάσεις του δεν έχουν ανακοινωθεί, περιμένουμε όμως πως θα έχει μήκος περίπου 5 μέτρα, πλάτος 2 μέτρα και μεταξόνιο 3 μέτρων.

Ενδεχομένως η ισχύς του να φτάνει τα 1.250 άλογα

Δεδομένου ότι το Zero θα χρησιμοποιεί ίδια πλατφόρμα με το Zeekr 001, θα μπορούσε να προσφερθεί και με παρόμοια συστήματα κίνησης. Έτσι, ίσως στη βασική του έκδοση θα έχει ισχύ περίπου στους 780 ίππους, ενώ θα υπάρχει και μοντέλο επιδόσεων με περίπου 1.250 άλογα. Κινεζικά Μέσα υποστηρίζουν πως το Zero θα εξοπλίζεται και με σύστημα τετραδιεύθυνσης.
 
Περισσότερα στοιχεία για Lynk & Co Zero, αλλά και εικόνες από το εσωτερικό πιθανότατα θα υπάρξουν το προσεχές διάστημα.

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
test center