Θες να βελτιώσεις αξία, διάρκεια & οικονομία στη χρήση του SEAT σου. Ξέρεις πως;

17.344 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2024)
Θες να βελτιώσεις αξία, διάρκεια & οικονομία στη χρήση του SEAT σου. Ξέρεις πως;

Με «μαμίσια» ανταλλακτικά SEAT
- Kρατάς ψηλότερα την αξία του αυτοκινήτου (αρκεί να το λέει το Book Service σου)
- Τα γνήσια («μαμίσια») ανταλλακτικά κρατάνε περισσότερο, κουμπώνουν τέλεια
- Τα ανταλλακτικά της SEAT έχουν 2 χρόνια εγγύηση (όσα χλμ. και αν κάνεις)
- Υπάρχει ειδική σειρά, οικονομικών, ανταλλακτικών και για μοντέλα SEAT με ηλικία 5+ ετών

Kρατάς ψηλότερα την αξία του αυτοκινήτου (αρκεί να το λέει το Book Service σου)

Οι After Sales υπηρεσίες της SEAT εγγυώνται για το 100% της απόδοσης, που κάθε μοντέλο τους «υπόσχεται» πριν την αγορά του, εφόσον φυσικά και εσείς ακολουθείτε τη «σωστή οδό». Δηλαδή τη συντήρηση βάση των επίσημων προδιαγραφών και χρήση των γνήσιων ανταλλακτικών που ο κάτοχος μπορεί να βρει (και άμεσα διαθέσιμα) στο επίσημο δίκτυο τεχνικών-επισκευαστών της.
 
Αυτό είναι και το μυστικό ώστε το SEAT σας να έχει υψηλή μεταπωλητική αξία όταν φτάσει η στιγμή να το αλλάξετε. Το ενημερωμένο book service και το ηλεκτρονικού βιβλίο επισκευών που διαθέτει η SEAT, που αποδεικνύουν τη σχολαστικότητά και την επιμέλειά σας στην συντήρηση, είναι το καλύτερο «διαβατήριο» για να το δώσετε στην υψηλότερη τιμή.

Τα γνήσια («μαμίσια») ανταλλακτικά κρατάνε περισσότερο, κουμπώνουν τέλεια

Η ποιότητα και η λειτουργικότητα των γνήσιων ανταλλακτικών περνάνε πραγματικά από «στίβο μάχης» πριν μπει σε αυτά η στάμπα της SEAT. Από την πιο μικρή βίδα μέχρι το πιο μεγάλο εξάρτημα περνάνε από εξονυχιστικούς ελέγχους.

Μια διαδικασία που έχει σχεδιαστεί, για να αποδείξει πως το ανταλλακτικό έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής και πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποσχέσεις, αλλά και στις εγγυήσεις του κατασκευαστή (προς τους μελλοντικούς κατόχους των οχημάτων του). Γι αυτό έχουν μεγαλύτερο κύκλο ζωής και κρατάνε περισσότερο (από τα «σαν του κατασκευαστή σας»), καθιστώντας τα Value for money επιλογή!
 
Μάλιστα η εξέλιξη τους έχει γίνει παράλληλα με αυτή του αυτοκινήτου σας για να διασφαλιστεί ότι ταιριάζουν απόλυτα και συγχρόνως ότι συνεργάζονται με τα υπόλοιπα μέρη, ακριβώς όπως είχαν σχεδιάσει στο χαρτί μηχανικοί και τεχνίτες της μάρκας.

Τα ανταλλακτικά της SEAT έχουν 2 χρόνια εγγύηση (όσα χλμ. και αν κάνεις)

Σε μια εποχή όπου τα αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο περίπλοκα, η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών οφείλει να συνδυάζεται με την τεχνογνωσία του συνεργείου που θα τα τοποθετήσει, ώστε το όχημα να παραμείνει 100% στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και επιδόσεις (και άρα ασφαλές). 
 
Στο εξουσιοδοτημένο σέρβις της SEAT υπάρχει προσωπικό πλήρως εκπαιδευμένο, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε ιδιαιτερότητα του οχήματος άμεσα, με επαγγελματισμό και χωρίς κρυφές χρεώσεις. ΓιΆ αυτό το λόγο άλλωστε και σε συνδυασμό με την εξασφαλισμένη υψηλή ποιότητα κατασκευής, η SEAT προσφέρει 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας ανταλλακτικών και εργασίας. Γιατί είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα των εργασιών τους. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι το 81% των ιδιοκτητών αυτοκινήτων SEAT έμειναν ευχαριστημένοι, είναι αποτέλεσμα σωστού σχεδιασμού, υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και σεβασμού προς τον κάτοχο.

Υπάρχει ειδική σειρά, οικονομικών, ανταλλακτικών και για μοντέλα SEAT με ηλικία 5+ ετών

Το επιτελείο σχεδιασμού των After Sales υπηρεσιών της SEAT γνωρίζει καλά πως οι προτεραιότητες των κατόχων μεταβάλλονται όσο το αυτοκίνητό τους «μεγαλώνει». Έτσι, ο σχεδιασμός, επίτευξης ικανοποίησης κατόχου SEAT, περιλαμβάνει και μία smart & economy πρόταση. Αυτή δίνεται με την προσφορά μιας σειράς οικονομικών ανταλλακτικών SEAT, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτοκίνητα άνω των 4 ετών!  Έτσι το SEAT σου θα μπορεί να μεγαλώνει, αλλά χωρίς να… γερνάει.

LINGLONG VS CONTINENTAL
moto