Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου της coupe crossover δημοσίευσε η Lynk & Co.

Το νέο μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του στην Κίνα το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Βλέποντας τις εικόνες το εμπρόσθιο μέρος παρουσιάζει έναν οικείο σχεδιασμό.

Το νέο μοντέλο της Lynk & Co θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMA.

Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Η Lynk & Co έδειξε το 05

2.089 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2019)

Τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου της coupe crossover δημοσίευσε η Lynk & Co, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει με την ονομασία 05.


Το νέο μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του στην Κίνα το πρώτο εξάμηνο του 2020 και θα προστεθεί στην υπάρχουσα γκάμα της εταιρείας η οποία προσφέρει ήδη τα crossover 01 και 02, το σεντάν 03, καθώς και το επερχόμενο hatchback 04. Όπως μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα η φίρμα το επερχόμενο μοντέλο θα είναι το πέμπτο στη σειρά για αυτό και λαμβάνει το συγκεκριμένο όνομα.
 
Από τεχνικής άποψης το 05 φαίνεται πως είναι η coupe έκδοση του 01. Βλέποντας τις εικόνες το εμπρόσθιο μέρος παρουσιάζει έναν οικείο σχεδιασμό, ενώ από την πλαϊνή εικόνα βλέπουμε την έντονα κεκλιμένη οροφή μαζί με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της πίσω κολόνας. Στο πίσω μέρος, υιοθετεί οριζόντια φώτα και έναν επιθετικής σχεδίασης προφυλακτήρα που περιλαμβάνει δύο στρογγυλές απολήξεις εξάτμισης σε κάθε πλευρά και ένα διαχύτη στη μέση.
 
Το νέο μοντέλο της Lynk & Co θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMA που αναπτύχθηκε από την Geely και τη Volvo. Με μήκος 4.592 χιλιοστά, το μοντέλο είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το 01 αλλά έχει το ίδιο μεταξόνιο 2.734 χιλιοστών.
 
Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα μετάδοσης κίνησης, αλλά αναμένεται να λάβει έναν υπερτροφοδοτούμενο τριών-κυλίνδρων υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 1,5 λίτρων, ισχύς 180 ίππων και έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων με 254 ίππους. Οι τετρακίνητες και οι υβριδικές εκδόσεις πιθανότατα θα βρίσκονται στη γκάμα.    

Mercedes
Ford