ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Michelin βρίσκεται στο πλευρό όλων των συνεργατών της με ελαστικά που έχουν ήδη αποδείξει τα προτερήματά τους με νίκες κατά τις δύο τελευταίες διοργανώσεις του Dakar.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Michelin βρίσκεται στο πλευρό όλων των συνεργατών της με ελαστικά που έχουν ήδη αποδείξει τα προτερήματά τους με νίκες κατά τις δύο τελευταίες διοργανώσεις του Dakar.

Η Michelin στο Dakar

1.799 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2015)

Εδώ και 3 χρόνια η Michelin συμμετέχει στον θεσμό του Rally Dakar, ενώ φέτος ενισχύει την ομάδα της Peugeot και «δοκιμάζει» τα νέα της ελαστικά στο πιο δύσκολο τουρνουά 9.000 χλμ.

Το Dakar, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Michelin, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να δοκιμασθούν σκληρά αυτοκίνητα, ελαστικά και οδηγοί σε ιδιαίτερα δύσκολες οδηγικές συνθήκες.Για δύο εβδομάδες λοιπόν γεμάτες ένταση, με ελαστικά πολλαπλών δυνατοτήτων για πετρώδεις διαδρομές, στη λάσπη και στην άμμο, καθώς και με μια ομάδα service που λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση στην Αργεντινή, στη Βολιβία και στη Χιλή, η Michelin Motorsport «δοκιμάζει» τις ικανότητες των προϊόντων της.
Επιπλέον, η μεγάλη καινοτομία φέτος για τη γαλλική εταιρεία ελαστικών, πέρα από την κλειστή διαδρομή με αφετηρία και τερματισμό στην Αργεντινή και πέρα από την ειδική διαδρομή μαραθώνιου για τα επιβατικά αυτοκίνητα και για τα φορτηγά, είναι και η επιστροφή της Peugeot Sport, με το νέο Peugeot 2008 DKR, ένα πολύ ισχυρό και τεχνολογικά προηγμένο buggy. Ο Γάλλος κατασκευαστής εμπιστεύθηκε τα τρία οχήματά του σε εξαιρετικούς πιλότους: τον Stephane PETERHANSEL, πολλές φορές νικητή του Dakar τόσο με μοτοσικλέτα όσο και με αυτοκίνητο, τον Cyril DESPRES, ο οποίος, αφού άλλαξε ομάδα πέρσι περνώντας από την KTM στη Yamaha συμμετέχει στο εξής με αυτοκίνητο, και τον Carlos SAINZ, δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή ράλι και βετεράνο του Dakar, ο οποίος όμως μετά από μια άτυχη στιγμή εγκατέλειψε.
Μάλιστα, για τα Peugeot 2008 DKR και για τους πιλότους τους, η Michelin ανέπτυξε ειδικά ελαστικά: τα MICHELIN D15, σε διάσταση 37/12.5-17. Αυτά τα ελαστικά επιτρέπουν στα οχήματα να αγγίζουν τα 200 χλμ./ώρα, ενώ ταυτόχρονα τους εξασφαλίζουν την απαραίτητη ελκτικότητα για να βγαίνουν από λάσπη ή άμμο, καθώς και την στιβαρότητα που χρειάζεται για να απορροφούν τα βίαια κτυπήματα στα οποία υποβάλλονται τα οχήματα κατά την διάρκεια μιας διαδρομής 9.000 χιλιομέτρων.
Ακόμη, η Michelin βρίσκεται στο πλευρό όλων των συνεργατών της με ελαστικά που έχουν ήδη αποδείξει τα προτερήματά τους με νίκες κατά τις δύο τελευταίες διοργανώσεις του Dakar: το MICHELIN Latitude C για τα αυτοκίνητα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς (διάσταση 245/80-16), τα MICHELIN Desert Race (εφοδιασμένα με MICHELIN Bib Mousse) για τις μοτοσικλέτες και το ελαστικό MICHELIN XZL+, για φορτηγά που εξελίχθηκε πρόσφατα για να ενσωματώσει τεχνολογία τελευταίας γενιάς.

Φέτος η Michelin Motorsport ενισχύει την ομάδα της Peugeot και «δοκιμάζει» τα νέα της ελαστικά στο πιο δύσκολο τουρνουά 9.000 χλμ.

Φέτος η Michelin Motorsport ενισχύει την ομάδα της Peugeot και «δοκιμάζει» τα νέα της ελαστικά στο πιο δύσκολο τουρνουά 9.000 χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
NEXEN NFERA PRIMUS