Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Mitsuoka μετατρέπει την Τoyota Corolla σε βρετανικό sedan

1.692 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2024)
Η Mitsuoka μετατρέπει την Τoyota Corolla σε βρετανικό sedan

-Πριν την μετατροπή της Corolla, oι Ιάπωνες είχαν μετατρέψει ένα Civic σε Challenger
-Εμφάνιση μεταξύ Rover P5 και Jaguar Mark II, στις αγορές ως wagon ή sedan
-Από 18.691 η τιμή εκκίνησης
-Με μπρος και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος

Πριν την μετατροπή της Corolla, oι Ιάπωνες είχαν μετατρέψει ένα Civic σε Challenger

Η Mitsuoka συνεχίζει απτόητη στην ρότα που «χαράσσει» τα τελευταία έτη. Η ιαπωνική εταιρία αρέσκεται στη μετατροπή(με πιο πρόσφατη, αυτή ενός Civic σε ένα Dodge Challenger το 2023. Αυτήν την φορά, πήραν μια Toyota Corolla και της έδωσαν «βρετανικό αέρα». Ο λόγος για το Ryugi, ένα μοντέλο το οποίο βρίσκεται στις αγορές από το 2014.

Εμφάνιση μεταξύ Rover P5 και Jaguar Mark II, στις αγορές ως wagon ή sedan

Η όψη του Ryugi είναι βαθειά επηρεασμένη από τη δεκαετία του 1950, μιας και είναι ένα κράμα μεταξύ του Rover P5 και της Jaguar Mark II. Μέσα από τις λαμαρίνες, κρύβεται μια Corolla E160, μοντέλο ενδέκατης γενιάς (πλέον κυκλοφορεί στις αγορές ως Axio sedan και Corolla Fielder wagon). Θα βρούμε το Ryugi να κυκλοφορεί τόσο σε έκδοση wagon όσο και σε sedan.

Από 18.691 η τιμή εκκίνησης

Για το ιδιαίτερο αυτό μοντέλο, η εταιρεία υπόσχεται ότι θα προσφέρεται, εκτός από εμπρόσθια κίνηση και σε τετρακίνηση. Θα διαθέτει χειροκίνητο σειριακό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων. Σχετικά με τον κινητήρα, το Ryugi θα πωλείται είτε ως βενζινοκίνητο με  1,5 λτ, είτε ως υβριδικό. Η τιμή του ξεκινάει από τα 18.691 ευρώ και φτάνει έως τα 25.044 ευρώ.

Με μπρος και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος

Οι κατασκευαστές θέλουν να εντάξουν ακόμη περισσότερα στις εκδόσεις του 2024. Τα οχήματα μεταξύ άλλων, θα διαθέτουν αισθητήρες παρκαρίσματος τόσο μπροστά όσο και πίσω (με εξαίρεση τη βασική έκδοση). Ως τελευταία πινελιά, η εταιρεία προσέθεσε το σήμα της τόσο στο τιμόνι, όσο και στα καθίσματα.

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL