Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

H Porsche 911 γίνεται ηλεκτρική στα χέρια της Everrati

2.510 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2021)

Η Everrati ανακοίνωσε πως μπορεί να μετατρέψει μια 964 σε ηλεκτρική και να διπλασιάσει σχεδόν της ιπποδύναμή της!

Mπορεί η Porsche να υπόσχεται πως η 911 θα είναι το τελευταίο αυτοκίνητο που θα «ηλεκτρίσει», ωστόσο η Everrati, μια μικρή εταιρεία από το Ηνωμένο Βασίλειο, υποστηρίζει πως μπορεί να προσφέρει σε όποιον επιθυμεί μια ηλεκτρική Porsche 964.


Η αυτονομία που προσφέρει είναι 240 χιλιόμετρα.

Η αυτονομία που προσφέρει είναι 240 χιλιόμετρα.


Το πρώτο αυτοκίνητο κατασκευάστηκε πρόσφατα και προστίθεται δίπλα σε μια σειρά από άλλα μοντέλα στα οποία έχει γίνει παρόμοια μετατροπή. Για να καταφέρει η Everrati να κάνει ηλεκτρική την 911, την αποσυναρμολόγησε και αφού φρόντισε να εξαφανίσει κάθε σκουριά από το σασί της, το ενδυνάμωσε ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα. Επίσης, το αμάξωμα του αυτοκινήτου είναι τώρα φτιαγμένο από ανθρακόνημα, ώστε να κρατηθεί το βάρος του αυτοκινήτου χαμηλά. Η Everrati δεν ανακοίνωσε ποιο είναι το βάρος της ηλεκτρικής 911, ωστόσο θεωρείται σίγουρο πως ζυγίζει λιγότερο από τα 1.450 κιλά της εργοστασιακής.

Η ισχύς της φτάνει τώρα τα 500 άλογα.

Η ισχύς της φτάνει τώρα τα 500 άλογα.


Το κινητήριο σύνολο της 964 αποτελείται από μια μπαταρία 53kWh που μπορεί με μια φόρτιση να προσφέρει αυτονομία 240 χιλιομέτρων και ηλεκτρικά μοτέρ που παράγουν έως 500 άλογα, ώστε να μπορεί το αυτοκίνητο να κάνει το 0-100χλμ./ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Στο εσωτερικό, η ηλεκτρική 911 γίνεται πιο άνετη χάρη σε ηλεκτρικά προσαρμοζόμενα καθίσματα που ντύνονται πλέον με δέρμα ή Alcantara, σύγχρονο σύστημα κλιματισμού και σύστημα ψυχαγωγίας που προμηθεύτηκε από την εταιρεία από την ίδια την Porsche.

Oι τιμές ξεκινούν από 290.000 ευρώ χωρίς να περιλαμβάνονται οι φόροι και το κόστος αγοράς μιας 964, με τις παραδόσεις να αρχίζουν στα τέλη του 2021.
 

Hyundai
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS