Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Σε μία σειρά από ενημερώσεις αναφορικά με την απόδοση, την τεχνολογία και την εμφάνιση προχώρησε στην Porsche στην Taycan.

H Porsche αναβάθμισε την Taycan Turbo S

2.560 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2020)

Σε μία σειρά από ενημερώσεις αναφορικά με την απόδοση, την τεχνολογία και την εμφάνιση προχώρησε στην Porsche στην Taycan παρά το γεγονός πως το ηλεκτρικό μοντέλο μετρά λιγότερο από ένα χρόνο από τη στιγμή που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε επίσημα η φίρμα η κορυφαία Turbo S μπορεί πλέον να κάνει το 0-200 χλμ./ώρα σε 9,6 δευτερόλεπτα με την προϋπόθεση ότι το Launch Control είναι ενεργοποιημένο. Πρόκειται για βελτίωση 0,2 δευτερολέπτων σε σύγκριση με την προ αναβάθμισης Taycan Turbo S.
 
Από κει και πέρα η νέα Taycan θα διατίθεται προαιρετικά με head-up display, το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα προκειμένου να δείχνει πληροφορίες πλοήγησης, μετρήσεις ισχύος και άλλες προκαθορισμένες πληροφορίες που έχει επιλέξει ο οδηγός. Το ηλεκτρικό sedan της Porsche διαθέτει επίσης λειτουργία Smartlift που διατίθεται στάνταρ, αρκεί η το μοντέλο να είναι εξοπλισμένο με την προσαρμοζόμενη ανάρτηση αέρα. Μεταξύ άλλων το σύστημα αυτό προσαρμόζει το ύψος του οχήματος εν κινήσει προκειμένου να υπάρχει ο κατάλληλος συνδυασμός άνεσης και απόδοσης.
 
Ένας νέος φορτιστής 22 kW είναι προαιρετικός ωστόσο μειώνει στο μισό το χρόνο φόρτισης που απαιτεί η μπαταρία σε σχέση με τον στάνταρ 11-kW. Η Porsche προσθέτει επίσης μια νέα λειτουργία για τη φόρτιση της μπαταρίας, ενώ μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής της περιορίζοντας τη χωρητικότητα φόρτισης σε περίπου 200 kW.
 
Παρών και η υπηρεσία Functions on Demand που ουσιαστικά πρόκειται για τις ασύρματες ενημερώσεις που μπορούν να προσθέσουν στο αυτοκίνητό τους οι ενδιαφερόμενοι. Πιο συγκεκριμένα αυτές είναι βασικά προαιρετικές δυνατότητες που μπορούν να λάβουν οι ιδιοκτήτες της Taycan μέσω μηνιαίων συνδρομών, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας Active Lane Keep Assist για 19,50 ευρώ στη Γερμανία και την Porsche Intelligent Range Manager (PIRM) για 10,72 ευρώ. Φυσικά διαθέσιμη είναι η μόνιμη χρήση και εφάπαξ πληρωμή με 808,10 ευρώ και 398,69 ευρώ αντίστοιχα. Το Power Steering Plus διατίθεται επίσης on Demand αλλά προσφέρεται αποκλειστικά ως επιλογή αγοράς για 320,71 ευρώ στη Γερμανία.
 
Ολοκληρώνοντας τις αλλαγές υπάρχουν ακόμα ένα τυπικό ψηφιακό ραδιόφωνο, ένα προαιρετικό πακέτο Carbon Sport Design για όλες τις εκδόσεις Taycan και επτά νέες επιλογές χρώματος.
 
Οι παραγγελίες για την αναβαθμισμένη Taycan θα ξεκινήσουν από το μέσα Σεπτεμβρίου.

Toyota
Autotriti.gr