Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σε αναζήτηση προγραμματιστών βρίσκεται η Porsche, μέσω των οποίων σκοπεύει να εξελίξει ακόμα περισσότερο τα μελλοντικά της μοντέλα.

Η Porsche ψάχνει προγραμματιστές

1.269 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2019)

Σε αναζήτηση προγραμματιστών βρίσκεται η Porsche, μέσω των οποίων σκοπεύει να εξελίξει ακόμα περισσότερο τα μελλοντικά της μοντέλα.

Πρόσκληση προς τους προγραμματιστές όλου του κόσμου απηύθυνε η Porsche, για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό «Porsche Next OI», ο οποίος ξεκίνησε στο πλαίσιο του Mobile World Congress (MWC) που διεξάγεται στη Βαρκελώνη.
 
Μέσω αυτού του διαγωνισμού που θα διαρκέσει εννέα εβδομάδες οι προγραμματιστές θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν και να υποβάλουν τις ιδέες τους για τρεις τομείς οδηγικής εμπειρίας οι οποίοι είναι οι: Home, Driving και Arrival. Η μάρκα αναφέρει πως οι ομάδες θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 300 διαφορετικές πηγές δεδομένων και λειτουργίες και κυρίως θα δουλεύουν με τους εξομοιωτές αυτοκινήτων της Porsche και συγκεκριμένα πάνω στην Porsche Mission E Cross Turismo όπου θα εφαρμόσουν και θα παρουσιάσουν τις εφαρμογές τους σε ρεαλιστικό περιβάλλον.
 
Οι συμμετέχοντες έχουν διορία μέχρι τις 30 Απριλίου να υποβάλουν τις ιδέες τους και ο νικητής θα γίνει γνωστός στους τελικούς στις αρχές Ιουνίου. Η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί απευθείας στο πρωτότυπο με τους υπευθύνους της Porsche.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στον αντίστοιχο διαγωνισμό που είχε γίνει το 2018 περισσότεροι από 1.000 προγραμματιστές έλαβαν μέρος. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ.

Toyota
E-CANTER