Η Red Bull έκανε pit stop στο απόλυτο σκοτάδι σε 2,8 δευτερόλεπτα!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Red Bull έκανε pit stop στο απόλυτο σκοτάδι σε 2,8 δευτερόλεπτα!

6.331 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2023)

- Εντυπωσιάζει το βίντεο.
- Αρχικά προπονήθηκαν βάζοντας μαύρο αυτοκόλλητο στη ζελατίνα του κράνους.
- Ολοκλήρωσαν το pit stop σε 2,84 δευτερόλεπτα!

Εντυπωσιάζει το βίντεο

Μία δύσκολη αποστολή κλήθηκε να φέρει εις πέρας η ομάδα της Red Bull στην F1, καθώς εκτέλεσε pit stop στο απόλυτο σκοτάδι. Μάλιστα, όπως παρουσιάζεται και σε ένα βίντεο, χρειάστηκε μόλις 2,84 δευτερόλεπτα για να τα καταφέρει, εφόσον νωρίτερα είχε κάνει κάποιες πρόβες, όπου ο βαθμός δυσκολίας, δηλαδή η μη ορατότητά των μηχανικών, αυξάνονταν.

Αρχικά προπονήθηκαν βάζοντας μαύρο αυτοκόλλητο στη ζελατίνα του κράνους

Για να δει λοιπόν αν η ομάδα της Red Bull μπορούσε να καταφέρει αυτό το εγχείρημα, έβαλε τους μηχανικούς της σε ένα γκαράζ και τους είπε ότι θα μετρούσε την απόδοσή τους με όλα τα φώτα κλειστά και θα το μαγνητοσκοπούσε για να το δει ο κόσμος. Όπως προαναφέραμε στην ομάδα επετράπη να κάνει αρχικά κάποιες προπονήσεις, βάζοντας ένα μαύρο αυτοκόλλητο στη ζελατίνα του κράνους. Όπως φαίνεται και στο βίντεο η ομάδα λειτούργησε εξαιρετικά, δεδομένα των συνθηκών, καθώς από την πρώτη κιόλας προσπάθεια τους πήρε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα για να αλλάξουν και τα τέσσερα ελαστικά.

Ολοκλήρωσαν το pit stop σε 2,84 δευτερόλεπτα!

Ωστόσο στη συνέχεια ο βαθμός δυσκολίας μεγάλωσε, καθώς τα φώτα έσβησαν και η όλη διαδικασία του pit stop έπρεπε να γίνει μέσα στο σκοτάδι. Η ομάδα της Red Bull θα είχε στη διάθεσή της 10 προσπάθειες για να κρατήσει τον καλύτερο χρόνο και αυτός επετεύχθη στην τελευταία προσπάθεια, όπου η αλλαγή ελαστικών έγινε στον τρομερό χρόνο των 2,84 δευτερόλεπτα!

Δείτε το σχετικό βίντεο

FORD E-TRANSIT
fiat