Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα teaser του επερχόμενου hypercar που ετοιμάζει έδωσε στη δημοσιότητα η Pininfarina.

H Pininfarina ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την κροατική εταιρεία Rimac.

Η Rimac θα κινεί το PF0 της Pininfarina

-->
1.753 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2018)

Ένα teaser του επερχόμενου hypercar που ετοιμάζει έδωσε στη δημοσιότητα η Pininfarina ανακοινώνοντας παράλληλα τη συνεργασία της με τη Rimac, η οποία θα προσφέρει στο μοντέλο το υψηλής απόδοσης ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η Pininfarina εργάζεται πάνω στην κατασκευή του hypercar με την ονομασία PF0, από το οποίο έχουμε δει κάποιες εικόνες του εσωτερικού, ωστόσο σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα μία ακόμα teaser εικόνα που δείχνει το πίσω μέρος του επερχόμενου ηλεκτρικού υπερ-αυτοκίνητου.
 
Παράλληλα η Pininfarina ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την κροατική εταιρεία Rimac, η οποία με την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στα ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης θα είναι αυτή που επωμιστεί το «βάρος» να δώσει στο νέο αυτοκίνητο ένα ισχυρό ηλεκτροκινητήρα. Μάλιστα τόσο ο ιδρυτής της Rimac, Mate Rimac, όσο και ο διευθύνων σύμβουλος της Pininfarina, Michael Perschke συμφώνησαν πως σκοπός τους είναι το PF0 να είναι το πιο ισχυρό ιταλικό σπορ αυτοκίνητο στην ιστορία.
Επίσημες πληροφορίες για τις επιδόσεις που θα έχει το μοντέλο δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η Pininfarina θα κατασκευάσει όχι περισσότερες από 150 μονάδες, με τους χρόνους του αυτοκινήτου να είναι πραγματικά εντυπωσιακοί καθώς λέγεται πως θα είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα με τη μέγιστη ταχύτητα να ανέρχεται κοντά στα 400 χλμ./ώρα!!! Σε ότι αφορά την αυτονομία αυτή υπολογίζεται πάνω από τα 500 χιλιόμετρα.
 
Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί χειροποίητα στο Cambiano της Ιταλίας από το 2020, ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος απόκτησης δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.             

HUYNDAI
moto