Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Scout Motors της VW έδειξε το νέο της ηλεκτρικό off-road μοντέλο
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Scout Motors της VW έδειξε το νέο της ηλεκτρικό off-road μοντέλο

1.846 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2022)

Η Scout Motors είναι η νέα εταιρεία του Ομίλου Volkswagen, η οποία έχει ήδη στα σκαριά ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό οff-road μοντέλο!

Έχει εξαγοράσει την Scout Motors η VW

Ο Όμιλος Volkswagen συνεχώς δραστηριοποιείται σε νέους τομείς με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή του σε πολλές από τις αγορές. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ο γερμανικός κολοσσός, στην αγορά της Βορείου Αμερικής, θα έχει μέχρι το 2026 ένα νέο off-road μοντέλο, το οποίο θα κατασκευαστεί από την Scout Motors, μια εταιρεία που έχει εξαγοραστεί εξ ολοκλήρου από τη VW, το όνομα της οποίας αναβίωσε και επίσημα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τρία μοντέλα ετοιμάζει για αρχή

Μάλιστα η Scout Motors έχει πλέον στον «αέρα» και τη νέα της ιστοσελίδα, ενώ παρουσίασε σήμερα την πρώτη εικόνα teaser του επερχόμενου ηλεκτρικού off-road μοντέλου. Παράλληλα η Scout Motors σχεδιάζει ένα ακόμα ηλεκτρικό SUV και ένα Pick-Up. Ο Όμιλος VW είχε δηλώσει προηγουμένως ότι τα πρωτότυπα θα παρουσιαστούν το 2023 με στιλιστικά στοιχεία εμπνευσμένα από το εμβληματικό SUV off-road όχημα της Scout Motors, όταν μεσουρανούσε στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1960.

Φανερό το έντονο off-road υπόβαθρο

Από ό,τι μπορούμε να δούμε μέχρι στιγμής, το πρωτότυπο διαθέτει ελαστικά εκτός δρόμου και έχει γενναιόδωρη απόσταση από το έδαφος. Οι ράγες οροφής και οι τετράγωνοι πλαϊνοί καθρέφτες είναι επίσης ορατοί. Σε ότι αφορά το ηλεκτρικό SUV και το Pick-Up θα μοιράζονται μία ειδική πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί ειδικά για ηλεκτρικά μοντέλα. Με άλλα λόγια, δεν θα υπάρχει σύνδεση με τα οχήματα που βασίζονται στην γνωστή πλέον πλατφόρμα MEB.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
Fia