Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Η Subaru παρουσίασε το «γρηγορότερο WRX όλων των εποχών»

2.277 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2024)
Η Subaru παρουσίασε το «γρηγορότερο WRX όλων των εποχών»
4 Φωτογραφίες »

- Θα κάνει ντεμπούτο στο Goodwood
- 679 PS αποδίδει το Project Midnight
- Σύστημα ανάρτησης σχεδιασμένο για τέλειο κράτημα έχει το WRX
- Πίσω από το τιμόνι ο πρωταθλητής Rallycross και πρώην οδηγός F1, Scott Speed

Θα κάνει ντεμπούτο στο Goodwood

Η Subaru έρχεται στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood με ένα μοναδικό WRX διαφορετικό από όσα άλλα έχουμε δει μέχρι στιγμής. Το αυτοκίνητο που φέρει το προσωνύμιο Project Midnight, έχει αμάξωμα κατασκευασμένο αποκλειστικά από ανθρακονήματα, μειώνοντας έτσι το βάρος του, με την εταιρεία να υπερηφανεύεται πως πρόκειται για το γρηγορότερο WRX που έχει κατασκευάσει.  

679 PS αποδίδει το Project Midnight

Ξεκινώντας με τον κινητήρα, πρόκειται για ένα δίλιτρο τετρακύλινδρο σύνολο, ίδιο με αυτό που χρησιμοποιεί η ιαπωνική εταιρεία στην ομάδα της στο Rallycross, που αποδίδει 679 άλογα και στροφάρει στις 9.500 σ.α.λ. Η μάρκα έχει επίσης μειώσει το βάρος του στα 1.119 κιλά, 453 λιγότερα από το WRX που είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό.


Πίσω από το τιμόνι θα βρεθεί ένας πεπειραμένος οδηγός στο πρόσωπο του Scott Speed
4 Φωτογραφίες »

Πίσω από το τιμόνι θα βρεθεί ένας πεπειραμένος οδηγός στο πρόσωπο του Scott Speed

Σύστημα ανάρτησης σχεδιασμένο για τέλειο κράτημα έχει το WRX

Είναι σημαντικό να τονιστεί πως το αμάξωμα από ανθρακόνημα φέρει και αεροδυναμικές αναβαθμίσεις. Το εμπρόσθιο μέρος φέρει μικρά φτερά και μια μεγάλη αεροτομή, η οποία δένει αρμονικά με τις αεροδυναμικές καμάρες των τροχών. Πηγαίνοντας προς τα πίσω, εντοπίζουμε μια επίσης μεγάλη αεροτομή, αναβαθμισμένη έκδοση αυτής που η Subaru χρησιμοποιεί στο αυτοκίνητο που αγωνίζεται στα ράλι των Ηνωμένων Πολιτειών. Το Project Midnight διαθέτει επίσης αποκλειστικά σχεδιασμένη για αυτό ανάρτηση. Τέλος διαθέτει ζάντες 18 ιντσών με λάστιχα που προσφέρουν ιδανικό κράτημα σύμφωνα με την Subaru.

Πίσω από το τιμόνι ο πρωταθλητής Rallycross και πρώην οδηγός F1, Scott Speed

Η Subaru εμπιστεύεται το τιμόνι του μοναδικού αυτού WRX, που θα λάβει μέρος στο Goodwood, στον Scott Speed, πρωταθλητή του Rallycross και πρώην οδηγό της Formula 1 με την Toro Rosso. «Η Subaru Motorsports USA και η ομάδα της Vermont SportsCar έχουν φτιάξει κάτι μοναδικό. Όταν οδηγείς το αυτοκίνητο οι «ρίζες» του στο Rallycross γίνονται εμφανείς αλλά τα πιο μεγάλα λάστιχα σε συνδυασμό με την αεροδυναμική του δίνουν ένα μοναδικό κράτημα. Μια απόλαυση να οδηγείς» δήλωσε ο Speed.     

home pro
Autotriti.gr