Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Η Tesla αναγνώρισε κατασκευαστική αστοχία στο Model 3

7.274 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2020)

Η Τesla παραδέχτηκε πως ο πίσω προφυλακτήρας σε πολλά Tesla Model 3 είναι πιθανό να αποκολληθεί σε περιπτώσεις έντονης βροχής. Δείτε τι συμβαίνει.

Η Tesla συχνά επικρίνεται για την ποιότητα κατασκευής των αυτοκινήτων της, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τα αυτοκίνητα φεύγουν από το εργοστάσιο χωρίς να έχει γίνει ο απαραίτητος πρoϊοντικός έλεγχος.

Τους τελευταίους μήνες, οι αναφορές πως o πίσω προφυλακτήρας του Model 3 έφευγε από την θέση του σε συνθήκες έντονης βροχής πλήθαιναν, με την Tesla να ανακοινώνει στο παρελθόν πως εξετάζει όλα τα στοιχεία για τα περιστατικά αυτά. Τώρα, η εταιρεία αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως τα Model 3 που έχουν φτιαχτεί νωρίτερα από τις 21 Μαΐου του 2019 έχουν μια αστοχία κατασκευής.

Το έγγραφο της Tesla αναλύει: «Σε σπάνιες περιπτώσεις, συγκεκριμένα μέρη σε αυτοκίνητα Model 3 που έχουν κατασκευαστεί στο Fremont πριν τις 21 Μαΐου του 2019, μπορεί να καταστραφούν κατά την οδήγηση πάνω από οδόστρωμα με αρκετό νερό. Σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις, ο πίσω προφυλακτήρας μπορεί να αποκολληθεί από το όχημα και οι βάσεις με τα οποία συνδέονται τα μέρη του αμαξώματος μεταξύ τους μπορεί επίσης να καταστραφούν. Αυτό το έγγραφο διευκρινίζει ότι η ζημιά που προκλήθηκε σε αυτές τις περιπτώσεις καλύπτεται από εγγύηση».

Μετά τις 21 Μαΐου του 2019, η Tesla προχώρησε σε βελτιώσεις στην σχεδίαση του πίσω προφυλακτήρα, ωστόσο ένας ιδιοκτήτης Model 3 αναφέρει πως, αν και το αυτοκίνητό του κατασκευάστηκε μετά από την παραπάνω ημερομηνία, είχε και αυτός το ίδιο πρόβλημα…

Δείτε τι συμβαίνει: 

Hyundai
NISSAN