Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Mία ομάδα drag αποφάσισε να τεστάρει τις επιδόσεις του Model 3 στην πράξη.

Η Τesla υποτιμά τις επιδόσεις του Μοdel 3;

2.088 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2018)

Ομάδα drag αποφάσισε να τεστάρει τις επιδόσεις του Model 3 και έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα. Διαβάστε περισσότερα.

Η αποκάλυψη του Model 3 μπορεί να έγινε με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο όταν πρωτοπαρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2016, ωστόσο οι λεπτομέρειες σχετικά με το μοντέλο δεν είχαν γίνει γνωστές μέχρι και το καλοκαίρι του 2017.

Σε αυτό δεν βοήθησε το γεγονός ότι τα πρώτα Model 3 που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής δεν έγιναν διαθέσιμα στο κοινό αλλά δόθηκαν σε εργαζόμενους, συγγενείς και φίλους της Tesla, με την υπόσχεση να μην αποκαλύψουν στοιχεία γύρω από το μοντέλο. Η όλη διαδικασία χρησίμευε στην Tesla ως μια περίοδος δοκιμών, μέσα από την οποία κατάφερε και διόρθωσε τυχόν αστοχίες, λίγο πριν λανσάρει το Model 3 στο ευρύ κοινό.
Η Τesla από την πλευρά της έχει ανακοινώσει ότι το Model 3 κάνει τα 0-97 χλμ./ώρα σε 5,1 δλ, χρόνος εξαιρετικός σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά μάλλον μέτριος αν αναλογιστεί κανείς τις επιδόσεις του νέου Τesla Roadster. Eίναι πιθανό όμως η Tesla να έχει κάνει λάθος ή απλά να υποτιμά τις επιδόσεις του Model 3;

Mία ομάδα drag αποφάσισε να τεστάρει τις επιδόσεις του Model 3 στην πράξη και είδε ότι στην πρώτη προσπάθεια και χωρίς launch control το Model 3 έκανε τα 0-96 σε 4,9 δλ., ενώ στην δεύτερη προσπάθεια έκανε τα 0-96 σε μόλις 4,7 δλ.

Δείτε το video.

Mercedes
VW