Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Η Supra της «Αποκάλυψης»

7.214 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2021)

Με μεγάλη απόσταση από το έδαφος, τεράστιους off-road τροχούς και ακραία σχεδίαση, αυτή η Toyota Supra είναι εξωπραγματική. Δεν νομίζετε;


Η Τοyota πριν από λίγα χρόνια αναβίωσε την Supra για να σπείρει ξανά τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της, ενώ συνέχισε αυτή την προσπάθειά της με την παρουσίαση του Yaris GR.

Ο σχεδιαστικός οίκος Flat Hat 3D, ο οποίος έχει βραβευτεί πολλές φορές για τις δημιουργίες του, παρουσίασε τώρα την πρότασή του για το πώς θα μοιάζει μια Supra «Αποκάλυψης» που την ίδια στιγμή μπορεί να κινηθεί πάνω από κάθε έδαφος χάρη στις off-road ικανότητες που φαίνεται πως έχει.

H σχεδίαση του αυτοκινήτου είναι αρκετά ακραία καθώς το αμάξωμα του αυτοκινήτου έχει περισσότερες γωνίες από τον πρόβολο μέχρι και το πίσω μέρος, τα φώτα είναι τώρα ακόμη πιο επιθετικά αφού είναι πλέον πιο λεπτά και πιο πλατιά. Οι θόλοι είναι τετράγωνοι και κρύβουν από κάτω μεγάλων διαστάσεων τροχούς που είναι τυλιγμένοι σε off-road ελαστικά.

Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τα off-road ελαστικά που έχει η Supra αυτή, θα λέγαμε πως την κάνουν να μοιάζει στο Tesla Cybertruck που επίσης έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του χάρη στην πολύ φουτουριστική του σχεδίαση.

Εσάς πώς σας φαίνεται;
 

Autotriti.gr
VW