Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέα ειδική έκδοση Hakone για το Toyota GR86

3.687 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2024)
Νέα ειδική έκδοση Hakone για το Toyota GR86
3 Φωτογραφίες »

- Θα βγουν μόλις 860 αυτοκίνητα
- Ντυμένη πράσινη με ζάντες σε χρώμα χαλκού
- Θα διαθέτει τροποποιημένες αναρτήσεις και νέα χαρτογράφηση εγκεφάλου
- Συνεχίζει να φοράει τον 2,4 λτ. τετρακύλινδρο κινητήρα

Θα βγουν μόλις 860 αυτοκίνητα

Η Toyota ανακοίνωσε μια σπέσιαλ έκδοση του GR86, που θα λανσάρει μαζί με το ανανεωμένο μοντέλο στις ΗΠΑ. Η νέα αυτή έκδοση θα ονομάζεται Hakone Edition και θα είναι ολόιδια με την Ridge Green έκδοση του GR86 που λανσαρίστηκε στην Ιαπωνία. Η νέα σπέσιαλ έκδοση του GR86 θα κυκλοφορήσει μόνο σε 860 μονάδες.

Ντυμένη πράσινη με ζάντες σε χρώμα χαλκού

Η νέα έκδοση του GR86 θα είναι ντυμένη σε πράσινο χρώμα, θα διαθέτει χάλκινες ζάντες 18 ιντσών, κόκκινα Brembo φρένα, μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα και έμβλημα Hakone. Βέβαια, δεν είναι μόνο το εξωτερικό το οποίο αλλάζει, αφού οι Ιάπωνες έκαναν και στο εσωτερικό αλλαγές, με νέα σπορτίφ μαύρα καθίσματα με καφέ λεπτομέρειες από δέρμα, νέο λεβιέ ταχυτήτων και ειδική πλακέτα GR.

Θα διαθέτει τροποποιημένες αναρτήσεις και νέα χαρτογράφηση εγκεφάλου

Η νέα έκδοση του Toyota GR86 θα είναι αναβαθμισμένη και στην οδηγική εμπειρία εξαιτίας διάφορων βελτιώσεων. Αρχικά θα διαθέτει τροποποιημένες αναρτήσεις και αναβαθμισμένο ηλεκτρικό τιμόνι για καλύτερο χειρισμό, ενώ θα αναβαθμιστεί και η χαρτογράφηση του εγκεφάλου για πιο γρήγορες αντιδράσεις στο γκάζι.

Συνεχίζει να φοράει τον 2,4 λτ. τετρακύλινδρο κινητήρα

Το Toyota GR86 Hakone Edition, θα συνεχίσει να φοράει των 2.4 λτ. τετρακύλινδρο κινητήρα με τα 235 άλογα, σε συνδυασμό είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων, είτε με αυτόματο έξι σχέσεων. Και οι δύο επιλογές, έρχονται με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ενώ το αυτόματο έρχεται με νέα Sport λειτουργία και το μηχανικό με Track mode.

Peugeot - Toyota
OPEL