Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Toyota GR Corolla έρχεται Ευρώπη - Δοκιμάζεται στο Nürburgring

1.888 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2024)
Η Toyota GR Corolla έρχεται Ευρώπη - Δοκιμάζεται στο Nürburgring

- Η ευρωπαϊκή έκδοση της GR Corolla τεστάρεται στο Nürburgring
- Φοράει τούρμπο κινητήρα που παράγει 304 ίππους
- Η Toyota έφερε στο Nürburgring και GRMN βερσιόν της Corolla

Η ευρωπαϊκή έκδοση της GR Corolla τεστάρεται στο Nürburgring

H Toyota Corolla αποτελεί ένα από τα best seller των Ιαπώνων, με τους φίλους της μάρκας ανά την Ευρώπη να ζητάνε τον ερχομό της GR έκδοσης του hatchback στη γηραιά ήπειρο. Η Toyota μάλιστα πιάστηκε να τεστάρει τη GR Corolla στο Nürburgring, με όλα να δείχνουν, ειδικά μετά την απόσυρση του GR86 λόγω νέων κανονισμών ασφαλείας, ότι η έκδοση που εθεάθη προορίζεται για την Ευρώπη.

Φοράει τούρμπο κινητήρα που παράγει 304 ίππους

Η GR Corolla του Nürburgring, φοράει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.6 λτ. ο οποίος παράγει 304 άλογα, 42 δηλαδή περισσότερα άλογα από το GR Yaris, που χρησιμοποιεί τον ίδιο τρικύλινδρο κινητήρα και τετρακίνητο σύστημα. Όπως και το «hot» μικρό της Toyota και η GR Corolla θα βγαίνει με το ίδιο 8 σχέσεων αυτόματο κιβώτιο, ή το εξατάχυτο μηχανικό. Με μοτέρ που παράγει 304 άλογα, η GR Corolla θα έρθει να ανταγωνιστεί την BMW M135i των 300 αλόγων, τη Mercedes-AMG A 35 των 306 ίππων και το Volkswagen Golf R των 333.

Η Toyota έφερε στο Nürburgring και GRMN βερσιόν της Corolla

Η Toyota τέσταρε στην πίστα του Nordschleife άλλη μια έκδοση της Corolla, αυτή της GRMN (Gazoo Racing Meisters of the Nürburgring). Αυτή μάλιστα, βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο έδαφος, ενώ διαθέτει και μεγαλύτερο, σπορ προφυλακτήρα. Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα για αυτή, παρά μόνο ότι το GRMN Yaris, το οποίο πωλείται μόνο στην Ιαπωνία σε περιορισμένο αριθμό, είναι πιο δυνατό από το GR Yaris.

KIA
NISSAN