Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η VW δεν έχει σκοπό να διαθέτει diesel μοντέλα στην προσφερόμενη γκάμα της, για τις Η.Π.Α. στο μέλλον.

Η VW δεν έχει σκοπό να διαθέτει diesel μοντέλα στην προσφερόμενη γκάμα της, για τις Η.Π.Α. στο μέλλον.

Η VW Αμερικής βάζει στοπ στο diesel

3.949 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2016)

Στελέχη της Volkswagen δεν βλέπουν μέλλον στα diesel οχήματα για τη χώρα των Η.Π.Α., αφού θεωρούνται ασύμφορα, επιβεβαιώνοντας πως το diesel «πεθαίνει».

Η VW δεν έχει σκοπό να διαθέτει diesel μοντέλα στην προσφερόμενη γκάμα της, για τις Η.Π.Α. στο μέλλον. Παρά τις φήμες πως η γερμανική φίρμα θα επιστρέψει ξανά στα πετρελαιοκίνητα οχήματα, αφού καταλαγιάσει ο ντόρος που προκλήθηκε από το «dieselgate», δηλώσεις στελεχών της συνηγορούν πως η φίρμα θα επενδύσει σε άλλου είδους τεχνολογίες. Εξάλλου αυτή την απόφαση έχουν πάρει και άλλοι κατασκευαστές επιβεβαιώνοντας πως το diesel πέθανε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο CEO του Volkswagen Group Αμερικής, Hinrich Woebcken, στην έκθεση του Λος `Αντζελες, μιλώντας σε ρεπόρτερ ανέφερε πως δεν πιστεύει ότι η επιτυχία του diesel θα μπορούσε να έχει το ίδιο μέγεθος με παλαιότερα στην αγορά των Η.Π.Α. Παράλληλα ο Woebcken ανέφερε πως τα όρια των ρύπων γίνονται συνεχώς πιο αυστηρά, οπότε γιατί να επενδυθούν χρήματα ώστε να επιτευχθούν τα όρια του diesel και να μην επενδυθούν σε τεχνολογίες που θα κυριαρχήσουν στο μέλλον. Ατάκα που αναφερόταν στην εξέλιξη ηλεκτρικών μοντέλων από το Group.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Leasing