Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η VW κάνει τα ηλεκτρικά της ικανότερα με νέο λογισμικό
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η VW κάνει τα ηλεκτρικά της ικανότερα με νέο λογισμικό

1.727 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2022)

Η Volkswagen θα παρουσιάσει μια νέα ασύρματη (over-the-air) ενημέρωση για το λογισμικό των ηλεκτρικών της, την οποία περιγράφει ως «ένα μεγάλο λίφτινγκ λογισμικού» για να βελτιώσει και να εισαγάγει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά στη γκάμα των ID μοντέλων της.

Πιο έξυπνα τα ηλεκτρικά της VW

Έτοιμη για να βελτιώσει τις προδιαγραφές των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων μέσω μίας σημαντικής αναβάθμισης λογισμικού είναι η Volkswagen, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία. Μερικές από τις πιο σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνουν νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, βελτιωμένο φωνητικό έλεγχο, ταχύτερη φόρτιση για ορισμένα μοντέλα και μια νέα έξυπνη εφαρμογή e-route.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αποτελεσματικότερη εφαρμογή e-route

Σε ότι αφορά την τελευταία, η αναβαθμισμένη εφαρμογή πλοήγησης e-route θα καθοδηγεί πολύ πιο αποτελεσματικά τον οδηγό κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών του. Μάλιστα η Volkswagen λέει ότι λαμβάνει υπόψη της τα δεδομένα κίνησης και εμποδίων που υπάρχουν στους δρόμους, σχεδιάζοντας έτσι αυτόματα την πιο αποτελεσματική διαδρομή για να μπορέσει ο οδηγός να φτάσει σε ένα σημείο φόρτισης, υπολογίζοντας μέσα σε όλα και τη διαθέσιμη ταχύτητα φόρτισης.

Αυτόνομο παρκάρισμα και αλλαγή λωρίδας

Από κει και πέρα κατά την κίνησή τους στο δρόμο τα μοντέλα θα μπορούν να αλλάζουν λωρίδα μονά τους, ενώ θα εισαχθεί επίσης μια λειτουργία υποβοήθησης στάθμευσης που θα επιτρέπει στα ID μοντέλα να παρκάρουν μόνα τους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Autotriti.gr