Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Volkswagen θα προμηθεύσει το Βατικανό με 40 ηλεκτρικά!

Η Volkswagen θα προμηθεύσει το Βατικανό με 40 ηλεκτρικά!

1.897 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2023)

- 40 ηλεκτρικά θα δώσει στο Βατικανό η VW.
- Μηδενίζει τους ρύπους στο στόλο οχημάτων του το Βατικανό.
- Παραδόθηκαν δύο ID.3 Pro Performance.
- Ο στόλος θα αποτελείται από ID.3, ID.4 και ID.5.

40 ηλεκτρικά θα δώσει στο Βατικανό η VW

Το Βατικανό βρίσκεται σε διαδικασία μετάβασης προς τη βιώσιμη κινητικότητα και η Volkswagen θα το υποστηρίξει σε αυτή του την προσπάθεια. Η γερμανική μάρκα ανακοίνωσε πως θα προσφέρει 40 νέα ηλεκτρικά οχήματα, με την αρχή να γίνεται με ένα ζευγάρι ID.3. Στις αρχές του 2024 θα φτάσουν τα υπόλοιπα.

Μηδενίζει τους ρύπους στο στόλο οχημάτων του το Βατικανό.

Η κίνηση αυτή είναι μέρος του έργου «Ecological Conversion 2030» της Πόλης του Βατικανού, το οποίο στοχεύει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα του στόλου των οχημάτων της. Σκοπεύει να αντικαταστήσει κάθε όχημα που διαθέτει με ένα ουδέτερο εκπομπών CO2 έως το 2030.

Παραδόθηκαν δύο ID.3 Pro Performance

Ως εκ τούτου η Volkswagen ανακοίνωσε πως θα συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια, βοηθώντας με τα ηλεκτρικά της μοντέλα το Βατικανό. Ο Δρ. Christian Dahlheim, επικεφαλής της VW Financial Services βρέθηκε στο Βατικανό μαζί με την επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της VW, Imelda Labbe, για να παραδώσουν τα δύο πρώτα οχήματα. Αμφότερα  ήταν μοντέλα ID.3 Pro Performance.

Ο στόλος θα αποτελείται από ID.3, ID.4 και ID.5

Η γερμανική μάρκα αναμένεται να εξοπλίσει το Βατικανό με 40 ηλεκτρικά συνολικά. Ο στόλος των αυτοκινήτων θα αποτελείται από τα ID.3, τα ID.4 και ID.5, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί επί τους παρόντος οι ακριβείς αριθμοί κάθε μοντέλου. Όπως και να έχουν τα πράγματα, μετά τα πρώτα δύο ηλεκτρικά απομένουν ακόμα 38 παραδόσεις, που αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2024.

Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY