Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η LaFerrari Aperta έχει απόδοση 963 ίππων, με τους 800 από αυτους να προέρχονται από τον 6,2 λτ.  V12 κινητήρα της

Η LaFerrari Aperta έχει απόδοση 963 ίππων, με τους 800 από αυτους να προέρχονται από τον 6,2 λτ. V12 κινητήρα της

Η ανοιχτή LaFerrari (+vid)

1.503 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2016)

Η ανοιχτή έκδοση της LaFerrari, η LaFerrari Aperta, με την carbon αφαιρούμενη οροφή εθεάθη για πρώτη φορά στο δρόμο στα πλαίσια γυρισμάτων.

Το καμάρι του Μαρανέλο, η LaFerrari Aperta εντοπίστηκε πρόσφατα στη Βαρκελώνη να βολτάρει στο δρόμο, προφανώς για τα γυρίσματα κάποιου τηλεοπτικού σποτ. Εξάλλου η ύπαρξη του κινηματογραφικού γερανού, όπως βλέπεται στο βίντεο, μαρτυρά πως σίγουρα φίλμαραν κάποιες σκηνές.
 Ωστόσο αυτό αποτελεί και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μελετήσουμε την αποσπώμενη οροφή από carbon του ιταλικού hypercar. Κρίνοντας λοιπόν από το μέγεθος της οροφής και πως πρόκειται για ένα μονοκόμματο κομμάτι, η οροφή όταν αφαιρείται δεν θα αποθηκεύεται εντός του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα στην Lamborghini Aventador Roadster και μάλλον ο οδηγός θα πρέπει να την αφήνει… σπίτι. Φυσικά για όσους το έχουν απορία η LaFerrari Aperta διαθέτει και υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή σε περίπτωση που βαρεθείτε τον ήλιο ή κάποιο σύννεφο κάνει την εμφάνισή του. 
Να υπενθυμίσουμε πως το υβριδικό hypercar της Ferrari θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι του Παρισιού σε λίγες μέρες, αποτελώντας τη γενέθλια τούρτα της Scuderia που γιορτάζει τα 70 χρόνια ζωής. Τέλος να αναφέρουμε πως η Aperta έχει απόδοση 963 ίππων, με τους 800 από αυτούς να προέρχονται από τον 6,2 λτ. V12 κινητήρα της.Δείτε το video από τη Βαρκελώνη:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Citroen