Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής, Fernando Pastre Fertona, πήρε τη ψηφιακή πένα του και δημιούργησε τη LaRossa, την επόμενη απόλυτη Ferrari. Παίρνει αισθητικά στοιχεία από τη LaFerrari και τα ανακατεύει με κά
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής, Fernando Pastre Fertona, πήρε τη ψηφιακή πένα του και δημιούργησε τη LaRossa, την επόμενη απόλυτη Ferrari. Παίρνει αισθητικά στοιχεία από τη LaFerrari και τα ανακατεύει με κάποιες αιχμηρές γραμμές.

Η διάδοχος της LaFerrari

5.285 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2017)

Το μοντέλο που θα διαδεχθεί τη LaFerrari στη γκάμα της Ferrari, είναι τρία με πέντε χρόνια μακριά. Χάρη στη φαντασία ανεξάρτητου σχεδιαστή, όμως, μπορούμε να το δούμε ψηφιακά από σήμερα. Σας κάνει για την επόμενη απόλυτη Ferrari;

Η Ferrari πριν από λίγες ημέρες επιβεβαίωσε πως το νέας γενιάς hypercar που ετοιμάζει, αυτό που θα διαδεχθεί τη LaFerrari είναι τρία με πέντε χρόνια μακριά, αρκετά νωρίτερα δηλαδή από ότι αναμενόταν. Το στέλεχος του τμήματος τεχνολογίας, Michael Leiters, είχε πει ακόμα πως το εν λόγω μοντέλο δε θα διαθέτει κινητήρα από την F1, αντίθετα με την πρακτική της Mercedes-AMG.

Η Ferrari πριν από λίγες ημέρες επιβεβαίωσε πως το νέας γενιάς hypercar που ετοιμάζει, αυτό που θα διαδεχθεί τη LaFerrari είναι τρία με πέντε χρόνια μακριά, αρκετά νωρίτερα δηλαδή από ότι αναμενόταν.

Η Ferrari πριν από λίγες ημέρες επιβεβαίωσε πως το νέας γενιάς hypercar που ετοιμάζει, αυτό που θα διαδεχθεί τη LaFerrari είναι τρία με πέντε χρόνια μακριά, αρκετά νωρίτερα δηλαδή από ότι αναμενόταν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο κος Leiters είχε δηλώσει σχετικά: «Όταν θα ορίσουμε το νέο μας οδικό χάρτη στην τεχνολογία και τις καινοτομίες, τότε θα αντικαταστήσουμε τη LaFerrari. Θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, δε θα είναι ένα όχημα με κινητήρα Formula 1. Για να είμαστε ρεαλιστές, θα πρέπει να ανεβάζει μέχρι τις 16.000 σ.α.λ., κάτι που κάναμε στην F50 αλλά το αυτοκίνητο χρειαζόταν συχνά αλλαγή κινητήρα.».
  
Κάπου εδώ τελειώνει η επίσημη πληροφόρηση και η φαντασία παίρνει τη θέση της. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής, Fernando Pastre Fertona, πήρε τη ψηφιακή πένα του και δημιούργησε την επόμενη απόλυτη Ferrari. To δημιούργημά του έχει και όνομα, το LaRossa, ενώ παίρνει αισθητικά στοιχεία από τη LaFerrari και τα ανακατεύει με κάποιες αιχμηρές γραμμές.
 
Όταν με το καλό παρουσιαστεί το μοντέλο, μέχρι το 2022 δηλαδή, θα έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό καθώς η «αγία τριάδα» των Ferrari LaFerrari, McLaren P1 και Porsche 918 Spyder, θα έχει από κοντά δύο ακόμα προτάσεις, τις Mercedes-AMG Project One και Aston Martin Valkyrie.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
PEUGEOT