Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η έκδοση Nardo Sport κάνει πιο στιλάτα τα Audi S6 και S7

 Σχολιάστε 
2.279 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2024)
Η έκδοση Nardo Sport κάνει πιο στιλάτα τα Audi S6 και S7
3 Φωτογραφίες »

- Γκρι χρώμα με μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες μέσα και έξω.
- Γεμάτος εξοπλισμός και πολλές τεχνολογίες.
- Με 450 άλογα.

Γκρι χρώμα με μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες μέσα και έξω

Η νέα έκδοση Nardo Sport για τα Audi S6 και S7 έφτασε. Σε αυτή τα μοντέλα αποκτούν μια πληθώρα μαύρων διακοσμήσεων, τα οποία συμπληρώνουν το γκρι χρώμα, Nardo Gray, που καλύπτει το αμάξωμα. Παράλληλα, η έκδοση Nardo Sport προσφέρει καλό βασικό εξοπλισμό, με πολλά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας να είναι παρόντα.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό, για να ξεχωρίσουν περισσότερο τα Audi S6 και S7 στην Nardo Sport έκδοση, εξοπλίζονται με γυαλιστερές μαύρες ζάντες 21 ιντσών, μαύρη οροφή, καπάκια καθρεπτών από ανθρακονήματα και σκούρους προβολείς. Τα σήματα είναι επίσης μαύρα με εξαίρεση το έμβλημα «S» στη μάσκα. Τις κόκκινες λεπτομέρειες τις βρίσκουμε και στο εσωτερικό, όπως για παράδειγμα στις ραφές του τιμονιού, του ταμπλό, της κεντρικής κονσόλας, στα πατάκια αλλά και στο ταμπλό. Επίσης κόκκινες ραφές και σήματα έχουν και τα καθίσματα, ενώ κόκκινες είναι και οι ζώνες ασφαλείας.

Με 450 άλογα

Η έκδοση Nardo Sport Edition είναι καθαρά μια έκδοση που αφορά την εμφάνιση και όχι το σύστημα κίνησης. Έτσι, κάτω από το καπό των μοντέλων συνεχίζει να βρίσκεται ο γνωστός ήπια υβριδικός twin-turbo V6 2,9 λίτρων κινητήρας με ισχύ 450 άλογα και 559 Nm ροπής.

Γεμάτος εξοπλισμός και τεχνολογίες

Επίσης, η Audi αναφέρει πως στην έκδοση Nardo Sport τα S6 και S7 έχουν στον στάνταρ εξοπλισμό τους πολλά σύστημά υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού, όπως το προσαρμοζόμενο cruise control, τεχνολογία αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και πολλά ακόμα.

Διαθέσιμα στην αγορά των ΗΠΑ

Τα Audi S6 Nardo Sport Edition και Audi S7 Nardo Sport Edition είναι διαθέσιμα στην αγορά των ΗΠΑ. Το κόστος για το πρώτο ξεκινά από 94.895 δολάρια (85.372 ευρώ περίπου) και για το δεύτερο από 105.395 δολάρια (94.818 ευρώ περίπου).   

Autotriti.gr
LINGLONG DIAGONISMOS