Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η πηγή έμπνευσης της δημιουργίας του Jeep Wrangler αλλά και η εξέλιξή του στο πέρασμα των ετών παρουσιάζεται μέσα σε ένα βίντεο δύο λεπτών.

Η έμπνευση και εξέλιξη του Wrangler (+vid)

2.060 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2017)

Ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει τα «πρόσωπα» που άλλαξε στο πέρασμα των ετών το Jeep Wrangler για να αποκτήσει την εικόνα που έχει σήμερα δημιουργήθηκε, έχοντας πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Η πηγή έμπνευσης της δημιουργίας του Jeep Wrangler αλλά και η εξέλιξή του στο πέρασμα των ετών παρουσιάζεται μέσα σε ένα βίντεο δύο λεπτών.
 
Σύμφωνα με τους δημιουργούς του βίντεο το θρυλικό 4x4 έκανε το ντεμπούτο του το 1987, ωστόσο οι ρίζες τους προέρχονται από πολλά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα το 1940 όταν κυκλοφόρησε το Bantam Reconnaissance Car (BRC), που ήταν αποκλειστικά για στρατιωτική χρήση.
 
Στο πέρασμα των χρόνων το BRC έδωσε τη θέση του στο Willys MB και το Jeep CJ5 για να φτάσουμε στο 1987 όταν και εμφανίστηκε το Wrangler. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει το τέλος του βίντεο που αναρωτιέται πιο θα είναι το επόμενο μοντέλο, δείχνοντας το φημολογούμενο Jeep Scrambler, το οποίο λέγεται πως μοιράζεται τη βάση του με το νέο Wrangler και θα μπορούσε να έρθει στην παραγωγή με κινητήρα ντίζελ.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το νέο Wrangler θα κάνει το ντεμπούτο του στο Auto Show του Λος Αντζελες που είναι προγραμματισμένο για την 1η Δεκέμβρη.
 
Δείτε το βίντεο

Toyota
NISSAN