Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι εταιρείες λοιπόν με high-value After Sales υπηρεσίες, εκμεταλλευόμενες τις νέες τεχνολογίες έχουν λύσεις, ώστε να σας προστατέψουν από την (μερική) κλοπή.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι εταιρείες λοιπόν με high-value After Sales υπηρεσίες, εκμεταλλευόμενες τις νέες τεχνολογίες έχουν λύσεις, ώστε να σας προστατέψουν από την (μερική) κλοπή.

Τι να κάνεις για να μην σου κλέψουν ζάντες ή καταλύτη

4.512 Επισκέψεις στο άρθρο (28/10/2022)

Για να μην σου κλέψουν ζάντες ή καταλύτη, κατέβασε την εφαρμογή που προσφέρουν η νέας γενιάς After Sales ψηφιακές υπηρεσίες. Με λειτουργία συναγερμού και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Τι να κάνεις για να μην σου κλέψουν ζάντες ή καταλύτη

Ο μεγαλύτερος φόβος είναι το πρωί που θα ξυπνήσεις να δεις το αυτοκίνητό σου πάνω σε τσιμεντόλιθους χωρίς ζάντες ή να λείπει ο καταλύτης ή ακόμα χειρότερα να μην το δεις καν εκεί που το χες παρκάρει.

Οι εταιρείες το γνωρίζουν αυτό και φυσικά έχουν βρει λύσεις για να προστατευτείς.

Πριν φτάσουμε εκεί ας δούμε λίγο τα δεδομένα: «Βολτάροντας» στο social media αυτοκινητιστικών ομάδων σχεδόν καθημερινά υπάρχουν posts με κλοπή. Είτε μιλάμε για ζάντες, που έχουν γίνει πολύ της μόδας τώρα τελευταία, είτε καταλύτες που λόγω των γαιών που περιέχουν αποτελούν πόλο έλξης για επιτήδειους. Φυσικά εννοείται θα δείτε και ολικές κλοπές.  Τα αστυνομικά δελτία πλέον σε εβδομαδιαία βάση περιέχουν  κάποια εξιχνίαση υπόθεσης σπείρας που κλέβει οχήματα ή μέρη αυτών. Σίγουρα ακόμα και όσοι δεν παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. (απόλυτα λογικό)  θα έχετε πετύχει κάποιο άρθρο στο διαδίκτυο. Ε, φανταζόμαστε ότι δεν θέλετε να πέσετε και εσείς θύμα.


Με το που παρατηρηθεί απόπειρα παραβίασης του οχήματος, οι αντικλεπτικές εφαρμογές στέλνουν ειδοποίηση στο κινητό σας.

Με το που παρατηρηθεί απόπειρα παραβίασης του οχήματος, οι αντικλεπτικές εφαρμογές στέλνουν ειδοποίηση στο κινητό σας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εφαρμογές της «μαμάς» για αντικλεπτική προστασία

Οι εταιρείες λοιπόν με high-value After Sales υπηρεσίες, εκμεταλλευόμενες τις νέες τεχνολογίες έχουν λύσεις, ώστε να σας προστατέψουν από την (μερική) κλοπή, χάρη στις νέες digital εφαρμογές που προσφέρουν. Εφαρμογές που μάλιστα είναι καλύτερες και από συναγερμό σε ορισμένες περιπτώσεις, πρώτον γιατί δεν μπορούν να τις ξεγελάσουν όπως τους συναγερμούς και δεύτερον γιατί κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι πλέον όταν ακούμε συναγερμό δε δίνουμε σημασία…

Τι είναι λοιπόν αυτές οι εφαρμογές και τι κάνουν; Πρόκειται για features που περιέχονται μέσα στις εφαρμογές που έχουν σχεδιάσει οι εταιρείες για τους κατόχους τους και συνδέουν το αυτοκίνητό σας με το κινητό σας. Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι απλός. Αναγνωρίζουν κάθε προσπάθεια παραβίασης του αυτοκινήτου και στέλνουν αμέσως ειδοποίηση στο κινητό σας. Ας δούμε αναλυτικότερα κάποια παραδείγματα.

Οι εφαρμογές των Mercedes, Ford, VW και SEAT

Το «Mercedes me connect» συνδυάζει το πακέτο προστασίας αυτοκινήτου «URBAN GUARD» με σύστημα συναγερμού. Έτσι σας στέλνει ειδοποίηση όταν πάει κάποιος να το παραβιάσει, ενώ συγχρόνως ηχεί και τον συναγερμό. Επίσης η εφαρμογή αναγνωρίζει αν αλλάξει θέση το όχημα -σε περίπτωση που προσπαθήσουν να το ρυμουλκήσουν, ακλουθώντας μάλιστα την πορεία του. Παράλληλα, ακόμη και οι κινήσεις στον εσωτερικό χώρο του οχήματος ενεργοποιούν οπτικές και ηχητικές προειδοποιήσεις, αλλά και αν κάποιος τρακάρει τη Mercedes σας όσο είναι παρκαρισμένη.

Η Ford διαθέτει το «SecuriAlert» μέσω της εφαρμογής «FordPass», η οποία στέλνει push notification στο smartphone σας, αν αντιληφθεί (χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες του οχήματος) εάν αναγνωρίσει οποιαδήποτε απόπειρα ανοίγματος θυρών. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της είναι πως αναγνωρίζει τυχόν παραβίαση με κλεμμένο κλειδί ή «κλώνο», κάτι που δεν κάνουν οι απλοί συναγερμοί.
Αντίστοιχες εφαρμογές θα συναντήσουμε από την VW (συνεπώς όλες τις μάρκες του ομίλου), η οποία προσφέρει στους ιδιοκτήτες Online αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού μέσω της εφαρμογής WeConnect, καθώς επίσης και από την SEAT με το «SEAT Connect».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
NISSAN