Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H μαγεία πίσω από το μοτέρ του Honda NSX (+vid)

3.183 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2020)

Ο V6 twin-turbo κινητήρας των 3,5 λίτρων απόδοσης 580 ίππων κατασκευάζεται κομμάτι-κομμάτι και πολύ προσεκτικά στο εργοστάσιο της φίρμας στο Οχάιο. Δείτε πως.

Όταν η Honda αποφάσισε να κατασκευάσει το δεύτερης γενιάς NSX το 2007, τα παπούτσια που έπρεπε να γεμίσει ήταν πολύ μεγάλα, αν σκεφτεί κανείς πως το πρώτο ΝSX θεωρείται ένα από τα πιο θρυλικά αυτοκίνητα όλων των εποχών χάρη τόσο στις δυνατότητές του στον δρόμο όσο και στην πολύ ελκυστική και αειθαλή του εμφάνιση.

Το 2015, το δεύτερης γενιάς ΝSX έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στην Έκθεση της Βόρειας Αμερικής παίρνοντας ισχύ από ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο αποτελούμενο από έναν V6 twin-turbo κινητήρα 3,5 λίτρων και τρία ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής απόδοσης 580 ίππων.

Τώρα, η Honda δημοσιεύει ένα νέο video, μέσω του λογαριασμού της στο Youtube, στο οποίο δίνει στο κοινό την δυνατότητα να μπει στα άδυτα του εργοστασίου της στο Οχάιο και να δει από πρώτο χέρι όλη την διαδικασία που λαμβάνει χώρα για να κατασκευαστεί ο κινητήρας του διάσημου, δεύτερης γενιάς, NSX.

Η προσοχή που δίνεται από τους ανθρώπους είναι μεγάλη καθόλη την διάρκεια των 5 ωρών που χρειάζονται για να κατασκευαστεί ο το 3,5 λίτρων μοτέρ. Δείτε το video.
 

Mercedes
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS