Το μάτι πέφτει φυσικά στην τρομερή εξωτερική εμφάνιση του ψηφιακού μοντέλου.

Kάτω από το γυάλινο κάλυμμα, βρίσκεται ένας 12κύλινδρος κινητήρας πολύ υψηλής απόδοσης.

Tο κιβώτιο είναι 6τάχυτο χειροκίνητο.

Η νέα Ferrari;

12.486 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2019)

Όλα τα βλέμματα έχει τραβήξει πάνω του αυτό το ψηφιακό σχέδιο. Θα θέλατε να μοιάζει έτσι το επόμενο supercar της ιταλικής φίρμας;

Tο ανανεωμένο σχέδιο της Ferrari Αliante Βarchetta παρουσίασε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Daniel Soriano. Ο ίδιος είχε γίνει γνωστός το 2011  όταν πρωτοπαρουσίασε το σχέδιο του στον παγκόσμιο διαγωνισμό Σχεδίασης της Ferrari αλλά πριν λίγο καιρό επέστρεψε στο ατελιέ για να σχεδιάσει την μοντέρνα εκδοχή εκείνου του σχεδίου.

Το μάτι πέφτει φυσικά στην τρομερή εξωτερική εμφάνιση του ψηφιακού μοντέλου. Το εμπρός μέρος ξεχωρίζει χάρη στα τριγωνικά του φωτιστικά σώματα και τον μεγάλο μαύρο διαχύτη ενώ οι θόλοι είναι πραγματικά τεράστιοι. Χαρακτηριστικό είναι ότι από την θέση που κάθεται ο οδηγός, μπορεί να βλέπει που πατά ο κάθε τροχός, πράγμα που κάνει το μοντέλο να έχει σαφείς ομοιότητες με το μονοθέσιο της εταιρείας στην F1.
 
Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, το τιμόνι έχει ρετρό χαρακτηριστικά και συνδυάζεται με πίνακα οργάνων βγαλμένο από το παρελθόν. Το κιβώτιο είναι 6τάχυτο χειροκίνητο ενώ τα καθίσματα είναι αγωνιστικού τύπου. Στο πίσω μέρος, κάτω από το γυάλινο κάλυμμα, βρίσκεται ένας 12κύλινδρος κινητήρας πολύ υψηλής απόδοσης.

Πώς σας φαίνεται; Θα θέλατε να κατασκευαστεί μια τέτοια Ferrari;
 

NEO TRAFIC
moto