Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ιδού η νέα, πολύ hot Huracan Performante από την Lamborghini.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ιδού η νέα, πολύ "hot" Huracan Performante από την Lamborghini.

Η νέα Lamborghini Huracan Performante

4.376 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2017)

Με κάθε επισημότητα εμφανίστηκε πλέον το νέο μοντέλο της Lamborghini, που έχει συζητηθεί σε τεράστιο βαθμό μέχρι τώρα και έκανε ρεκόρ στο Nurburgring προ ολίγων ημερών.

Μετά από άπειρες ανεπίσημες εμφανίσεις, κατασκοπείες και ένα βίντεο στο οποίο σπάει το ρεκόρ της Πράσινης Κόλασης, η Lamborghini Huracan Performante είναι και επίσημα εδώ. Πρόκειται για την πιο ισχυρή έκδοση της Huracan και είναι εξοπλισμένη με τον V10 των 5.2 λίτρων, που για την περίσταση αποδίδει 640 ίππους και 600 Nm ροπής.

Ιδού η νέα, πολύ

Ιδού η νέα, πολύ "hot" Huracan Performante από την Lamborghini.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Huracan Performante σπάει και αυτή το φράγμα των 3 δευτερολέπτων για το 0-100, αφού ανακοινώνεται ότι το πετυχαίνει σε 2,9, ενώ η τελική του ταχύτητα ανέρχεται σε «πάνω από 325 χιλιόμετρα την ώρα». Για να επιτευχθεί αυτή η απόδοση, οι αλλαγές που έγιναν στο μοτέρ περιλαμβάνουν νέα εισαγωγή, ανασχεδιασμένη εξάτμιση, νέες βαλβίδες τιτανίου και μια εκτεταμένη ροϊκή εξέλιξη εισαγωγής και εξαγωγής.
Αλλαγές έχουν γίνει και στην μετάδοση του μοντέλου, την ανάρτηση η οποία έγινε σκληρότερη, ενώ το σύστημα διεύθυνσης, το σύστημα τετρακίνησης και το ESC έχουν αλλαγές, για την καλύτερη διαχείριση της πρόσφυσης.

Στην νέα Performante, η οποία είναι κατά 40 κιλά ελαφρύτερη από την απλή Huracan, έχουν χρησιμοποιηθεί ενεργάαεροδυναμικά βοηθήματα, φτιαγμένα από το υλικό που η Lamborghini ανακοίνωσε με ειδικό βίντεο και ονομάζει carbon fiber composite. Σύμφωνα με την εταιρεία, χαρακτηριστικά, η πίσω πτέρυγα βελτιώνει την απόδοση φρεναρίσματος και στροφών κατά 750%, σε σχέση με την απλή Huracan!

Στο εσωτερικό, ο οδηγός θα συναντήσει ψηφιακό πίνακα οργάνων, Driving Modes και υποστήριξη iPhone, ενώ τα υλικά περιλαμβάνουν alcantara και carbon composite. Οι πρώτες παραδόσεις σε πελάτες θα γίνουν το καλοκαίρι, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 195.040 ευρώ για την Ευρώπη.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO