Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το πρωτότυπο αποκαλύφθηκε σε κανονική μορφή στο Μόντε Κάρλο.

Tο πρωτότυπο διαθέτει προηγμένη αεροδυναμική σχεδίαση.

Στο εσωτερικό η μοναδική θέση που υπάρχει είναι τοποθετημένη στο κέντρο.

Η νέα Lamborghini του Gran Turismo Sport

3.885 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2019)

Η Lamborghini έχει εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στον κόσμο του γνωστού ηλεκτρονικού παιχνιδιού Gran Turismo Sport, παρουσιάζοντας το νέο της πρωτότυπο που έλαβε την ονομασία Vision Gran Turismo!

Το πρωτότυπο αποκαλύφθηκε σε κανονική μορφή στο Μόντε Κάρλο στο πλαίσιο των τελικών Gran Turismo Championships World Finals και θα είναι διαθέσιμο για όλους τους φίλους του βιντεοπαιχνιδιού την ερχόμενη άνοιξη.
 
«Η Lamborghini είναι νεαρή μάρκα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε σήμερα εδώ για να παρουσιάσουμε το νεότερο όραμά μας με τη μορφή ενός πραγματικού μοντέλου, με ένα εξαιρετικά φουτουριστικό και δροσερό σχέδιο που θα απολαμβάνει η νέα γενιά ανθρώπων που αγαπούν τα βιντεοπαιχνίδια και τα αυτοκίνητα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Stefano Domenicali.
 
Διατηρώντας το DNA της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το πρωτότυπο διαθέτει προηγμένη αεροδυναμική σχεδίαση που ενσωματώνει τις αιχμηρές πτυχές, μαζί με τα μεγάλα πίσω φτερά, τα φώτα σχήματος «Y» στα δύο άκρα και τα πλευρικά παράθυρα, εμπνευσμένα από το πρωτότυπο  Marzal του 1967. Για αυτούς που βλέποντάς το θα σκεφτούν συνειρμικά την εικόνα ενός μαχητικού αεροπλάνου, τότε δεν κάνουν λάθος διότι ο οδηγός μπαίνει και βγαίνει από το αυτοκίνητο με τον ίδιο τρόπο που το κάνει ένας πιλότος της πολεμικής αεροπορίας.      
 
Στο εσωτερικό η μοναδική θέση που υπάρχει είναι τοποθετημένη στο κέντρο, ενώ και τα υπόλοιπα στοιχεία της καμπίνας ακολουθούν την συνολική φουτουριστική σχεδίαση.
 
Τέλος για την κίνησή του το μοντέλο συνδυάζει ένα ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα. Η συνολική απόδοση φτάνει τους 819 ίππους με το 0-100 χλμ./ώρα να γίνεται σε 2,8 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα ξεπερνάει τα 350 χλμ./ώρα.

Hyundai
OPEL