ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η γκάμα των νέων φορτηγών της Renault Trucks περιλαμβάνει τις σειρές (Range) «C», «D», «K» και «T», ανάλογα με τον τύπο και τη χρήση για την οποία προορίζονται. Πέραν όμως της εντελώς νέας σχεδίασης τ

Η γκάμα των νέων φορτηγών της Renault Trucks περιλαμβάνει τις σειρές (Range) «C», «D», «K» και «T», ανάλογα με τον τύπο και τη χρήση για την οποία προορίζονται. Πέραν όμως της εντελώς νέας σχεδίασης της καμπίνας…

Η νέα γκάμα της Renault Trucks: Ολική επαναφορά...

2.108 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2013)

…του ονόματος και της θέσης της στο προσκήνιο της παγκόσμιας αγοράς των επαγγελματικών οχημάτων πραγματοποίησε η Renault Trucks καθώς προχώρησε στην παρουσίαση της εντελώς νέας γκάμας φορτηγών.

Το εγχείρημα της Renault Trucks για την πλήρη ανανέωση ολόκληρης της γκάμας των οχημάτων της… μια κι έξω, είναι πρωτοφανές στα χρονικά της αγοράς των επαγγελματικών ωστόσο, η προεργασία που έχει προηγηθεί είναι εκτεταμένη και, σε καμία περίπτωση, δεν χαρακτηρίζεται από «προχειρότητες».
Ουσιαστικά, η Renault Trucks επιχειρεί, με αφορμή την αναγκαία αναβάθμιση των οχημάτων της και προκειμένου να δεχθούν τους νέους κινητήρες τεχνολογίας Euro6 που επιβάλλεται να διαθέτουν όλα τα επαγγελματικά από τη 1η Ιανουαρίου 2014, να παρουσιάσει μια εντελώς νέα γκάμα εκπροσώπων, με εντελώς διαφοροποιημένη σχεδίαση, τόσο εντός, όσο και εκτός της καμπίνας, σαφέστατα αναβαθμισμένα επίπεδα άνεσης, ασφάλειας και ποιότητας κατασκευής κ.ο.κ.
Διαβάστε περισσότερα στο www.autotritipro.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
NISSAN