Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η πιο zen αντίδραση σε ντεραπάρισμα από Έλληνα οδηγό

3.077 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2024)
Η πιο zen αντίδραση σε ντεραπάρισμα από Έλληνα οδηγό

- Σοβαρό ατύχημα τις πρώτες πρωινές ώρες στον Εύοσμο
- Το χρονικό του ατυχήματος μέσα από την περιγραφή του οδηγού
- Η αντίδραση που θα μείνει στα χρονικά
- Τα τροχαία εξακολουθούν να μαστίζουν καθημερινά την χώρα μας

Σοβαρό ατύχημα τις πρώτες πρωινές ώρες στον Εύοσμο

Το να εμπλακεί κανείς σε ατύχημα τις πρώτες πρωινές ώρες στην χώρα μας και σε συνδυασμό με ντεραπάρισμα του οχήματος, είναι μια κατάσταση που κανένας οδηγός δεν θέλει να εμπλακεί. Όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» από την συχνότητα της ΕΡΤ1, το γεγονός εκτυλίχθηκε το ξημέρωμα της Παρασκευής στην Θεσσαλονίκη (και συγκεκριμένα στην περιοχή του Εύοσμου).

Το χρονικό του ατυχήματος μέσα από την περιγραφή του οδηγού

Όπως υποστηρίζει ο οδηγός του οχήματος που ανετράπη, ένα φορτηγό παραβίασε ερυθρό σηματοδότη κι τον ανάγκασε σε απότομο ελιγμό. Αποτέλεσμα; Να βρει στο κράσπεδο και να «απογειωθεί» σε επερχόμενο όχημα. Ευτυχώς, οι επιβαίνοντες και των δύο οχημάτων που προσέκρουσαν το ένα με το άλλο, ανέφεραν ότι είναι καλά.

Η αντίδραση που θα μείνει στα χρονικά

Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν η αντίδραση του οδηγού του οχήματος που ανετράπη. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Σήμερα», ο νεαρός οδηγός δεν φάνηκε ιδιαίτερα αναστατωμένος από το συμβάν.

Τα τροχαία εξακολουθούν να μαστίζουν καθημερινά την χώρα μας

Τα τροχαία ατυχήματα είναι μια κατάσταση που κανένας επιθυμεί να εμπλακεί. Δυστυχώς, εδώ και πάρα πολλά έτη, η χώρα μας μαστίζεται καθημερινώς από αμέτρητα περιστατικά στους δρόμους. Από τα κεντρικότερα έως τα πιο απομονωμένα σημεία του οδικού δικτύου, καταγράφονται πολυάριθμες περιπτώσεις και δίχως να αποφεύγονται –πάντα- οι τραυματισμοί.


 

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL