Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η σειρά R της Volkswagen θα γίνει πλήρως ηλεκτρική έως το 2030

Η σειρά R της Volkswagen θα γίνει πλήρως ηλεκτρική έως το 2030

1.194 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2022)

Το ηλεκτρικό της μέλλον σχεδιάζει η Volkswagen με τα μοντέλα της σειράς R να γίνονται πλήρως ηλεκτρικά μέχρι το 2030.

Τα ηλεκτρικά μοντέλα R της Volkswagen βρίσκονται στο αρχικό στάδιο σχεδιασμού

Η σειρά θα ευθυγραμμιστεί με την ευρύτερη δέσμευση Way to Zero της Volkswagen, με την  μάρκα να στοχεύει σε μια πλήρως ηλεκτρική γκάμα, όταν οι πωλήσεις νέων βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων θα απαγορευτούν σε όλη την Ευρώπη. Γενικότερα, η γερμανική μάρκα μετατρέπει σταδιακά το χαρτοφυλάκιό της, με αρκετά ηλεκτρικά μοντέλα R  να βρίσκονται στα αρχικά στάδια του σχεδιασμού τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τα μοντέλα ID θα είναι μάλλον τα πρώτα ηλεκτρικά R

Αυτό σημαίνει ότι τα τρέχοντα μόνο ηλεκτροκίνητα μοντέλα ID θα μπορούσαν να είναι τα πρώτα που θα βγουν σε έκδοση R, ενώ πιθανότατα αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι το ID Aero ή το Project Trinity. Ηλεκτρικές παραλλαγές της τρέχουσας σειράς R, όπως τα VW Golf R, VW Tiguan R και VW T-Roc R, πιθανότατα θα έρθουν μόνο όταν τα μοντέλα αυτά θα γίνουν στο άμεσο μέλλον πλήρως ηλεκτρικά.

Θα κατασκευαστούν μέσω της πλατφόρμας Scalable Systems (SSP)

Η Volkswagen πρόσθεσε ότι όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα R, όπως και οι προκάτοχοί τους που κινούνται με ICE, θα διαθέτουν πρωτότυπες τεχνολογίες, όπως το εξαιρετικά γρήγορο ID R των 671 ίππων, το οποίο κατέχει το ρεκόρ Pikes Peak από το 2018.  Ως εκ τούτου, τα μελλοντικά μοντέλα R θα υιοθετήσουν την επερχόμενη πλατφόρμα Scalable Systems (SSP) του Ομίλου Volkswagen, η οποία είναι η μόνη που θα χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον όμιλο από το 2026.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO