Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η τιμή της κορυφαίας Alfa Romeo Junior Veloce στην Ελλάδα

 Σχολιάστε 
2.038 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2024)
Η τιμή της κορυφαίας Alfa Romeo Junior Veloce στην Ελλάδα
3 Φωτογραφίες »

- Διαθέσιμη για παραγγελία η κορυφαία Junior Veloce.
- Η κορυφαία Veloce των 280 ίππων ολοκληρώνει την γκάμα της ηλεκτρικής Junior.
- Ηλεκτρική και με 156 άλογα.
- Διαθέσιμη και ως ήπια υβριδική με 136 άλογα.

Διαθέσιμη για παραγγελία η Junior Veloce

Στην αγορά της Ελλάδας είναι διαθέσιμη η Alfa Romeo Junior Veloce, με την κορυφαία έκδοση του νέου μικρού SUV της ιταλικής φίρμας να έρχεται και να συμπληρώνει επί της ουσίας την ηλεκτρική γκάμα του μοντέλου. Από 39.900 ευρώ είναι διαθέσιμη, τιμή στην οποία περιλαμβάνεται η κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» ύψους 9.000 ευρώ (από 48.900 ευρώ χωρίς την επιδότηση).

Η κορυφαία Veloce των 280 ίππων ολοκληρώνει την γκάμα της ηλεκτρικής Junior

Η νέα Alfa Romeo Junior Veloce προσφέρεται αποκλειστικά με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Το τελευταίο είναι ρυθμισμένο για να αποδίδει 280 άλογα και 345 Nm ροπής. Εκτός από υψηλή ιπποδύναμη, η κορυφαία Junior διαθέτει και πολλές ακόμα μηχανολογικές βελτιώσεις σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας, που θα αναφέρουμε παρακάτω. Για παράδειγμα, η ανάρτηση είναι 2,5 εκατοστά χαμηλωμένη και το σύστημα πέδησης διαθέτει εμπρός δισκόφρενα διαμέτρου 380 χλστ. με τετραπίστονες μονομπλόκ δαγκάνες. Ταυτόχρονα, τη μέγιστη πρόσφυση του εμπρός συστήματος εγγυώνται το Torsen διαφορικό και οι ζάντες 20 ιντσών συνδυαστικά με σπορ ελαστικά χαμηλού προφίλ.

Ηλεκτρική και με 156 άλογα

Κατεβαίνοντας την ιεραρχία των εκδόσεων της ηλεκτρικής Alfa Romeo Junior, υπάρχουν οι εκδόσεις Junior και Speciale, με κόστος απόκτησης 28.900 ευρώ και 30.900 ευρώ, αντίστοιχα (τιμή με κρατική επιδότηση και έκπτωση της μάρκας 2.000 και 2.600 ευρώ αντίστοιχα). Σε αυτές τις εκδόσεις το ηλεκτρικό σύστημα είναι ρυθμισμένο να προσφέρει 156 άλογα, ενώ η αυτονομία ορίζεται στα 400 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τη μάρκα.

Διαθέσιμη και ως ήπια υβριδική με 136 άλογα

Τέλος, στις εκδόσεις Junior και Speciale η Alfa Romeo Junior προσφέρεται και ως ήπια υβριδική, με ισχύ 136 ίππων. Το κόστος απόκτησης για την πρώτη ξεκινάει από τις 29.900 ευρώ και για τη δεύτερη από 32.500 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι το τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμη και η τετρακίνητη Q4 με το υβριδικό σύστημα κίνησης. 

Τέσσερα χρόνια εγγύηση σε όλες τις Junior

Τόσο η ηλεκτρική όσο και η υβριδική έκδοση του ολοκαίνουργιου B-SUV της Alfa Romeo  καλύπτονται από 4 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια, καθώς και από 8ετή κάλυψη για την μπαταρία υψηλής τάσης.

ford
Autotriti.gr