Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δραματική ιστορία στην Αμερική...

Δραματική ιστορία στην Αμερική...

ΗΠΑ: Μήνυση στην Apple για θανατηφόρο τροχαίο

4.599 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2017)

Κατά της Apple θα κινηθεί νομικά μια οικογένεια από την Αμερική, για το τροχαίο ατύχημα που στοίχισε την ζωή στην 5χρονη κόρη τους.

Μια δραματική ιστορία από την Αμερική, που θα προκαλέσει αρκετές συζητήσεις, δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο το τελευταίο 24ωρο. Συγκεκριμένα, οι James και Bethany Modiesette αποφάσισαν να μηνύσουν την Apple, ζητώντας αποζημίωση για το θάνατο της 5χρονης κόρης τους Moriah σε ατύχημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Τι έγινε; Το 2014, ο James Modiesette οδηγούσε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και η μικρή Moriah, όταν ένα αυτοκίνητο τους χτύπησε από πίσω, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της μικρής. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιούσε το Facetime την στιγμή της σύγκρουσης…

Η οικογένεια Modiesette στράφηκε λοιπόν εναντίον της Apple, κατηγορώντας την ότι φέρει ευθύνες καθώς η έκδοση του Facetime που χρησιμοποιούσε ο υπαίτιος οδηγός, δεν είχε την νέα δικλείδα ασφαλείας που την απενεργοποιεί όταν εντοπίσει ότι ο χρήστης οδηγεί.
Συγκεκριμένα, στο κείμενο της μήνυσης, η οικογένεια λέει: « Η Apple έχει την τεχνολογία που αποτρέπει τέτοια γεγονότα, πιο ειδικά μετά τις 12 Δεκεμβρίου 2008 όταν κατοχύρωσε πατέντα για εφαρμογή που θα κλειδώνει την κινητή συσκευή κατά την οδήγηση».

Η οικογένεια θα ζητήσει ποινικές αλλά και αστικές ευθύνες και πλήρη αποζημίωση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
KIA VANS IAA