Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Lamborghini ετοιμάζει το δικό της ηλεκτρικό hypercar, το οποίο θα πατάει πάνω στην πλατφόρμα της  Porsche Mission E.

H Lamborghini ετοιμάζει το δικό της ηλεκτρικό hypercar, το οποίο θα πατάει πάνω στην πλατφόρμα της Porsche Mission E.

Ηλεκτρική Lamborghini

1.971 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2016)

Η Lamborghini φέρεται να έχει στα σκαριά την κατασκευή ενός υβριδικού hypercar, το οποίο θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα και τα μηχανικά μέρη της Porsche Mission E.

Πρόσφατα είδαμε το Tesla Model S P100D να ξεπερνάει σε επιτάχυνση την Lamborghini Huracan, ωστόσο η Ιταλική φίρμα ετοιμάζει την απάντηση της στο κορυφαίο μοντέλο της Σουηδικής εταιρείας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου η Lamborghini ετοιμάζει το δικό της ηλεκτρικό hypercar, το οποίο θα πατάει πάνω στην πλατφόρμα της  Porsche Mission E. Δάνειο από την Mission E θα είναι και το σύστημα κίνησής του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ η ονομασία του νέου μοντέλου θα είναι Vitola. Το Vitola θα διαθέτει ένα ηλεκτροκινητήρα σε κάθε τροχό, με τη συνολική του απόδοση να φτάνει τους 810 ίππους, οι οποίοι θα επιταχύνουν το hypercar από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 2,5 δλ, όπως δηλαδή το P100D, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα.

Η Vitola θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα και το σύστημα ταχείας φόρτισης της Mission E και κατά αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα το κόστος εξέλιξης του νέου της μοντέλου.

Μπορεί μα πρόκειται ακόμα για φήμη και να μην έχει επιβεβαιωθεί κάτι, ωστόσο βάσει κοινής λογικής, ακόμα και αν η Lamborghini προχωρήσει στην παραγωγή του μοντέλου, αυτό θα γίνει μετά το 2020. Λογικό, αφού εκείνη τη χρονιά αναμένεται και το λανσάρισμα της Mission Ε και προφανώς η Porsche δεν θα ήθελε να εκτεθεί η τεχνολογία της από κάποιον άλλο, πριν το πράξει η ίδια.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Autotriti.gr