Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Φαίνεται πως το 2018 θα λανσαριστεί και η ηλεκτρική έκδοση του επερχόμενου compact SUV της Hyundai, του Kona.

Φαίνεται πως το 2018 θα λανσαριστεί και η ηλεκτρική έκδοση του επερχόμενου compact SUV της Hyundai, του Kona.

Ηλεκτρικό Hyundai Kona το 2018

5.695 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2017)

Ο όμιλος της Hyundai ετοιμάζει άμεσα μια πολυάριθμη οικογένεια ηλεκτρικών μοντέλων, μέλος της οποίας θα είναι και το επερχόμενο compact SUV της. Μιλάμε για το Hyundai Kona Electric, που λέγεται πως θα λανσαριστεί του χρόνου, με αυτονομία περίπου 350 χλμ. και τιμή κοντά στα 35.000 ευρώ.

Ο όμιλος Hyundai-Kia έχει δώσει τα ρέστα του με τα οικολογικά μοντέλα του, με το ρεύμα να ρέει άφθονο στη γκάμα των Κορεατών. Καταρχάς το Hyundai IONIQ Electric μόλις πρόσφατα ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα, ενώ του χρόνου αναμένονται τα Kia Niro Plug-In Hybrid, Kia Niro EV, Kia Stonic EV, Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid και μια έκδοση του IONIQ Electric με μεγαλύτερη αυτονομία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  
Φαίνεται, όμως, πως το 2018 θα λανσαριστεί και η ηλεκτρική έκδοση του επερχόμενου compact SUV της Hyundai, του Kona, οπότε στον κατάλογο προσθέστε και το Kona Electric. Ενδιαφέρον έχει πως με εξαίρεση το IONIQ, όλα τα άλλα είναι SUV, ενώ δεν πρέπει να ξεχάσουμε και το Kia Soul EV που είναι και αυτό καθοδόν. Μιλάμε για εντυπωσιακή γκάμα, αν μη τι άλλο…
 
Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το Hyundai Kona Electric θα λανσαριστεί το φθινόπωρο του 2018, διαθέτοντας μπαταρία μεγαλύτερη των 50 kWh, η οποία θα του προσδίδει πραγματική αυτονομία περίπου 350 χλμ. Οι ίδιες πηγές μιλάνε για τιμή έναρξης στην Ευρώπη κοντά στα 35.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
EURONCAP MAXUS