Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, η VW θα μας παρουσιάσει το 4ο I.D Concept της, το οποίο λέγεται πως θα είναι ο προάγγελος ενός ηλεκτρικού sedan.

Το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, η VW θα μας παρουσιάσει το 4ο I.D Concept της, το οποίο λέγεται πως θα είναι ο προάγγελος ενός ηλεκτρικού sedan.

Ηλεκτρικό sedan η VW

2.944 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2017)

Η VW μας έχει δείξει ήδη πώς φαντάζεται τα ηλεκτρικά hatchback και MPV μοντέλα της, ενώ σε λίγες ημέρες θα μας συστήσει με τον προάγγελο του αντίστοιχου SUV που ετοιμάζει. Οι Γερμανοί, όμως, έχουν στα σκαριά και 4ο I.D. Concept, το οποίο θα είναι αυτή τη φορά sedan.

Οι τακτικοί αναγνώστες μας ίσως να ξέρετε πως η Volkswagen έχει μεγάλα σχέδια για την ηλεκτροκίνηση, καθώς θέλει μέσα στην προσεχή δεκαετία να διαθέτει μια γκάμα 30 σχετικών μοντέλων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αρχή έγινε πέρσι με το I.D Concept, ένα ηλεκτρικό hatchback μοντέλο στις διαστάσεις του Golf. Συνέχεια δόθηκε τον περασμένο Ιανουάριο με το I.D. Buzz, το οποίο αποτελεί τον προπομπό του μοντέλου που θα αναβιώσει το θρυλικό Microbus. Αργότερα αυτό το μήνα, στην έκθεση Shanghai Motor Show, θα παρουσιαστεί ένα πρωτότυπο I.D. SUV.
  
Όλα αυτά, όμως, είναι απλά η αρχή, καθώς φαίνεται πως η VW το Σεπτέμβριο στην έκθεση Frankfurt Motor Show θα μας συστήσει με το 4ο I.D Concept της, το οποίο λέγεται πως θα είναι ο προάγγελος ενός ηλεκτρικού sedan. Το εν λόγω πρωτότυπο θα υιοθετήσει μια τελείως διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση από τα υπόλοιπα sedan της φίρμας, όντας εναρμονιζόμενο με τα άλλα I.D. μοντέλα.
 
Με άλλα λόγια, το νέο μέλος της I.D. οικογένειας της VW θα διαθέτει full LED φωτιστικά σώματα, φωτιζόμενο VW σήμα, αλλά και μία «ευάερη και ευρύχωρη» καμπίνα επιβατών. Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν στους προσεχείς μήνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
NISSAN