Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Ηλεκτροκίνητη από το 2033 στην Ευρώπη η Volkswagen

Ηλεκτροκίνητη από το 2033 στην Ευρώπη η Volkswagen

1.405 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2022)

Τα μελλοντικά σχέδια της Volkswagen αποκάλυψε ο επικεφαλής της Thomas Schaefer, όπου μεταξύ άλλων είπε ότι η γερμανική μάρκα θα γίνει πλήρως ηλεκτρική στην Γηραιά Ήπειρο μέχρι το 2033.

10 νέα ηλεκτιρκά αυτοκίνητα της Volkswagen μέχρι το 2026

Έχοντας αυτή την χρονολογία ως ορόσημο (νωρίτερα από ότι είχε αρχικά προγραμματίσει), η Volkswagen θα λανσάρει 10 νέα ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2026, συμπεριλαμβανομένου ενός βασικού μοντέλου που θα κοστίζει λιγότερο από 25.000 ευρώ. Το εν λόγω ηλεκτρικό αυτοκίνητο  θα έχει δύο εκδόσεις, hatchback και crossover,  που θα φέρουν το σήμα ID1 και ID2. Ο Schaefer είπε επίσης ότι μέσα στο επόμενο έτος θα υπάρξει και  facelift  του ID3, του  πρώτου νέας γενιάς πλήρως ηλεκτρικού αυτοκινήτου της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αλλαγές στην παραγωγή

Νέα πλάνα λοιπόν από την Volkswagen που συνάντησε αρκετές δυσκολίες στην πρώτη της προσπάθεια να μπει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Νέα δεδομένα ωστόσο θα υπάρξουν και στον τρόπο παραγωγής αυτοκινήτων, αφού σύμφωνα με τον Schaefer θα μετατραπεί από «ένα μοντέλο ανά εργοστάσιο» σε μία πιο πολυπαραγωγική διαδικασία, κατά την οποία θα χρησιμοποιείται ένας βασικός σχεδιασμός για την κατασκευή διαφορετικών μοντέλων.
 

Θα κοπούν τα μη δημοφιλή μοντέλα

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας της γερμανικής εταιρείας είπε ότι την επόμενη δεκαετία οι μάρκες του VW Group θα περιορίσουν την παραγωγή μοντέλων που δεν είναι τόσο δημοφιλή, ώστε να επικεντρωθούν στην κατασκευή και βελτίωση των αυτοκινήτων της που έχουν μεγαλύτερη απήχηση, με στόχο την αύξηση του περιθωρίου κέρδους για όλες τις μάρκες στο 8% έως το 2025.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

JEEP
Audi